Új színes multifunkciós irodagép a Sharptól

Új színes multifunkciós irodagép a Sharptól

A Sharp kínálatában bemutatott új DX-2500N multifunkciós készülék színes nyomtatást és fénymásolást kínál kedvező áron. A terméket elsősorban kisvállalkozásoknak fejlesztették, 7” érintőpanellel rendelkezik és számos kiegészítő opcióval bővíthető, hogy a cég a lehető legtöbbet hozza ki a nyomtatóból.

A Sharp DX-2500N multifunkciós nyomtató nyomtatásának sebessége eléri a 25 oldal/perc sebességet és összesen 3100 lapot képes a négy papírkazettában eltárolni. A nyomtató egy beépített 250 GB-os merevlemezzel is bővíthető a papírkazetták mellé. Támogatja a felhő alapú megoldásokat, integrálható más IT rendszerekbe, kiegészíthető a Sharp OSA megoldással, illetve a kötészet alapjait is lefekteti. Olyan belső finisherrel is kiegészíthető, amelyik képes akár 500 ív lapot függőlegesen vagy vízszintesen összetűzni, illetve kilyukasztani.

A Sharp CEE termékmenedzsere, Tomasz Wieczorek szerint: A DX-2500N készülék remek megoldást jelent a színes A3 nyomtatót kereső kis cégek számára, amelyek nem akarnak sokat költeni a készülékre, és olcsó fekete-fehér nyomtatást is igényelnek. Bár a készülék nálunk jelenleg a legalacsonyabb sebességfokozatú berendezések közé tartozik, felhő alapú megoldásokkal is kiegészíthető vagy IT rendszerekkel integrálható, ami eddig a magasabb osztályú, drágább készülékek kiváltsága volt.