Új raktárt épített a Point Marketing Piliscséven

Új raktárt épített a Point Marketing Piliscséven

A tartósított táplálékok forgalmazásával foglalatoskodó Point Marketing Kft. 1008 raklap befogadására alkalmas raktárt épített piliscsévi telephelyén 400 millió forintos beruházással – közölte a társaság ügyvezetője a sajtó képviselőivel.

Manhertz Zoltán információja alapján az épületben az ellátási biztonságot növelő pufferkészleteket tárolnak a legújabb félautomata polcrendszeren, és a beruházás keretében három raklapmozgató gépet vásároltak.

A fejlesztéshez 112 millió forint vissza nem térítendő állami hozzájárulást kapott a vállalkozás, a projekt a telephelyen található, 1600 négyzetméteres raktár mellett valósult meg.

A Point Marketing Kft. zöldség-, gyümölcs- és halkonzervek, olívabogyók, olívaolajok, levesgyöngyök, ketchup, mustár, majonéz, BBQ és ázsiai szószok nagykereskedelmével odafigyel Magyarországon és Romániában.

A Föld minden tájáról érkező termékeket az élelmiszeripari kiskereskedelmi láncoknak, ugyanakkor vendéglátóipari felhasználóknak árusítják. A társaság árbevétele 2020-ban és 2021-ben megközelítette az 1,3 milliárd forintot.

mti