Samsung Galaxy Tab S6: Új tablet a leleményes és hatékony munkavégzéshez

Samsung Galaxy Tab S6: Új tablet a leleményes és hatékony munkavégzéshez

A Samsung elénk tárja a Galaxy Tab S6 táblagépet, amellyel a felhasználók kreatívan valósíthatják meg ötleteiket, szabadon alkothatnak és állandóan, bárhol, bármikor lépést tarthatnak a világgal. A korszerű tablet azok részére lett kifejlesztve, akik örökké kíváncsiak, és a ötletes önkifejezést keresik. A Galaxy Tab S6 hozzájárulásával a felhasználók most még többre lehetnek képesek.

Az újratervezett S Pen segíti a leleményes munkát és a produktivitást

A Samsung példa nélküli eszközét, az S Pent eredendően írásra és rajzolásra tervezték, mára ellenben egy teljeskörű ötletes vezérlőeszközzé vált, amely a hatékony munkavégzésben is a felhasználók társa. A korszerű távirányító funkcióval és vezeték nélküli töltési képességekkel a Galaxy Tab S6-hoz tartozó S Pen minden eddiginél több lehetőséget és precíz vezérlést ad a felhasználók kezébe. Az integrált BLE távirányító funkciók beleértve a gesztus alapú S Pen Mozdulatokat, lehetővé teszik az S Pen felhasználói részére, hogy szelfiket és videókat készítsenek, multimédiás tartalmakat hozzanak létre és kezeljenek, akkor is, mikor a tablet nincs a kezükben.

Az S Pen vezeték nélküli töltője akár 10 órás működési időt nyújt az áramforrásnak, mindössze 10 perces töltési idővel is.

A Galaxy Tab S6-ra a felhasználók nehézség nélkül jegyzetelhetnek az S Pen segédkezésével. A Samsung Notes alkalmazásban a kézzel írt jegyzetek bármikor szöveggé formálhatók, és egyetlen kattintással exportálhatók a Microsoft Wordbe. Azok részére, akik ugyanabban az időben több feladatot végeznének, a Samsung Notes szabályozó funkciója hibátlan társ lehet. Ezzel a felhasználók állíthatják az egyes alkalmazások áttetszőségét, ezáltal akár videónézés közben is feljegyezhetik a gondolataikat, vagy rajzolhatnak a képernyőre.

A Galaxy Tab S6 a Samsung DeX új és korszerűsített változatával érkezik, amellyel a tablet kényelmesen felhasználható akár asztali számítógép helyett is, ezáltal a felhasználók gond nélkül végezhetnek ugyanabban az időben akár több feladatot az tökéletesített képernyő elrendezésnek hála. A Galaxy Tab S6-hoz csatlakoztatható hordozható billentyűzetes tok dedikált DeX-gombbal büszkélkedhet a szélsebes hozzáférés érdekében. A Billentyűzetes tokon megtalálható újabb fejlesztések az S Pen részére kialakított külön tartó, egy touchpad, egy állítható állvány, és a modern funkcióbillentyűk.

Fejlett modern műszaki megoldás a komfortos mindennapokért

A Galaxy Tab S6 a Samsung első, dupla kamerával felszerelt tabletje, amely Ultraszéles látószögű kamerával érkezik a még jobb fényképezés érdekében. A korszerűsödött kamera egy könnyed, 5,7 mm vékony vázba illeszkedik, ezáltal a szerkezet gördülékenyen hordozható.

A 123 fokos látómezővel ellátott Ultraszéles látószögű kamerát az emberi szem látómezője inspirálta, mindent összevetve a felhasználók a rendezvényeket és az eléjük táruló látványt precízen úgy rögzíthetik, amennyire látják azokat. A tablet Neurális Processzora (NPU) kínálja, hogy a korszerűsített effektek hozzájárulásával professzionális fotókat készíthessenek.

A Samsung a tabletek közül elsőként a Tab S6 készülékében ismerteti a kijelzőjébe épített Ujjlenyomat-olvasót, melynek betudhatóan a készülék használata minden eddiginél komfortosabbá válik. Ezt a kényelmet és könnyedséget a Samsung magas szintű biztonsági platformja, a Samsung Knox óvja. A Galaxy Tab S6 táblagép feloldásához elég két érintés a képernyőn, és az eszköz máris használatra kész.

A Samsung Galaxy ökoszisztéma részeként a Galaxy Tab S6 a csatlakoztatott életmód irányítóközpontja lehet, amely biztosítja a fogyasztóknak, hogy készülékeiket a SmartThings támogatásával kezeljék. A Bixby segédkezésével a csatlakoztatott készülékek hangvezérléssel is játszva használhatók.

Szórakoztatás kompromisszumok nélkül

Legyen szó egy modern fejlesztésű játékról vagy a kedvenc TV sorozatuk új epizódjairól, a Galaxy Tab S6 felhasználóinak kivétel nélkül félelmetes vizuális élményben lesz részük. A 10,5 colos Super AMOLED megjelenítőnek és az AKG és a Dolby Atmos révén kínált négy darab hangszórónak hála a nagyszerű szórakozás garantált.

A Galaxy Tab S6 kitűnő játékélményt nyújt a grafikai, hangzásbéli, ugyanakkor az nagy tudású hardveres és szoftveres megoldásoknak betudhatóan, amelyeket az olyan vezető gaming platformokkal való együttműködések tesznek lehetővé, mint a Unity és az Unreal Engine.

Az erőteljes processzorral és mesterséges intelligencia alapú Game Booster funkcióval érkező Galaxy Tab S6 minden eddiginél élethűbb játékélményt biztosít az finomított képkockaszámnak, képernyő késleltetésnek, töltési időnek, és újabb korszerűsítéseknek hála. A Samsung Discorddal való együttműködése kínálja, hogy a játékosok a Game Launcheren át új élő chat funkcióhoz férjenek hozzá, hogy a csapattársaikkal együtt dolgozhassák ki a stratégiájukat.

A Galaxy Tab S6-tal a felhasználók még többet kaphatnak kedvenc tartalmaikból. A Netflix adatbázisa már a keresőből is böngészhető, a Spotify-on elérhető legjobb zenéket 3 hónapig ingyen hallgathatják a felhasználók, a Youtube Premium szolgáltatása mindazonáltal 4 hónapig térítésmentesen nyújt hozzáférést a leginkább közkedvelt videókhoz reklám mentesen és offline is.