Patyolattiszta ruhák feleannyi idő alatt

Patyolattiszta ruhák feleannyi idő alatt

A berlini IFA 2017 tárlaton bemutatkozott a Samsung Electronics korszerű QuickDrive mosógép-technológiája. A WW8800 M mosógép lelke a Samsung exkluzív QuickDrive technológiája, amely figyelemre méltóan csökkenti a mosás idejét: egy dózis ruha akár feleannyi idő alatt kimosható vele1. A Super Speed beállítással a napi ruhaadag mosása mindössze 39 percet vesz igénybe – mindezt a mosási teljesítmény romlása nélkül energiahatékonyan, kímélve a ruhák anyagát.

Megnövelt mosási teljesítmény a Samsung példa nélküli technológiájával

A Samsung QuickDrive technológiája felére csökkenti a mosási időt, míg az energiafelhasználás is 20 százalékkal csökken1, a mosás hatékonyságának romlása nélkül. Az egyéni igényeknek megfelelő Q-DrumTM mosógépdob két elemből áll: magából a fő dobból, ugyanakkor annak hátuljában egy tőle függetlenül forgó lemezből. Szemben a tradícióknak megfelelő mosógépekkel, amelyek felfelé és lefelé mozgatják a ruhát a mosás esetén, a WW8800 M hátsó lemeze bevezet egy előre-hátra mozgatást is. Ez a forradalmi, dinamikus megoldás kettős erőhatást jelent, amely a gyorsabb és alaposabb mosás mellett kíméletesebb a ruhákkal, hogy azok a mosási program végeztével lágyak és szennyeződésmentesek legyenek.

A WW8800 M mosógép és a Samsung WW8500K mosógép összehasonlítása alapján. A Cotton és az e-Cotton gyapjúmosási programok fele annyi ideig tartottak (40 C-on, félig megtöltve), a mosási teljesítmény változása 2 százalék. 20 százalékkal kevesebb energiát fogyasztott a Cotton gyapjúmosási program (40 C-on, félig megtöltve) és a Super Speed sebes program (40 C-on, 5 kg-ig töltve) az Intertek mérései alapján.

A Samsung jellegzetes QuickDrive technológiájának független tesztelését a Föld legnagyobb, termékvizsgálattal foglalatoskodó szervezete, az Intertek csinálta. Az Intertek mérései is megerősítették, hogy a QuickDrive modern műszaki megoldás sokkal rövidebb mosási idő mellett is legalább akkora tisztítási hatékonyságot és kíméletességet nyújt, mint más gyártmányok.

A korszerű WW8800 M mosógép a Samsungtól már megszokott EcoBubbleTM modern műszaki megoldást magába foglalja, amely a mosási teljesítmény fokozása érdekében a mosószer és víz keverékéhez levegőt juttatva aktív habot képez, mely sebesen átjárja a ruhák szövetét, amivel gyorsabb és hatékonyabb tisztítási inger válik hozzáférhetővé alacsonyabb hőfokon is.

Okosabb, IoT-képes mosógép a felhasználó kényelméért

Az eltérő mosási programokon át a QuickDriveTM jó néhány okosfunkciót is ajánl a felhasználók nagyobb kényelméért. Az IoT-képes WW8800 M egy AI-vezérelt Q-rátor nevű mosási asszisztenssel is büszkélkedhet, mindent összevetve a masina három kulcsfontosságú okosfunkcióval is bír.

A Laundry Planner biztosítja, hogy a felhasználó meghatározza a mosás végének időpontját, ezáltal a berendezés igazodik a napirendjéhez.

A Laundry Recipe önműködően javaslatot tesz a megfelelő mosási programra az elérhető adatok (ruhák színe, anyaga, azonfelül a felhasználó által megadott mosási hőfok) alapján, mindent összevetve a korrekt programot nem a felhasználónak kell kitalálnia.

A HomeCare Wizard hozzájárulásával távolról is kezelhető a mosógép, sőt még a megoldás a lehetőség szerinti hibákat is képes előre jelezni, amelyek szélsebes kiküszöbölésére javaslatot is tesz.

A WW8800 M mosógépet természetesen az továbbfejlesztett Samsung AddWashTM ajtóval szerelték fel, ezáltal a felhasználó akár a mosási program elindítását követően is hozzáadhat újabb ruhákat a mosáshoz. Nincs többé kifelejtett zokni vagy kényes anyag amelyek kimosásával meg kellene várni a következő mosást, sőt: az AddWash a mosószer vagy az öblítő későbbi hozzáadását is biztosítja. A Q-rátor és az AddWash együttesen olyan egységet alkot, amely egyszerűsíti a mosási folyamatot.

Nagyobb tartósság és gazdaságosság

A WW8800 M a tartós teljesítmény jegyében készült. A Samsung digitális invertermotor-technológiájával felszerelt WW8800 M működése kisebb zajjal jár és kevesebb energiát fogyaszt, továbbá emelkedett tartóssággal bír ezáltal a mosógép hosszú távon is megőrzi észbontó mosási teljesítményét és kíméletességét a ruhákkal. Ezenkívül a WW8800 M jó néhány energiahatékonysági szolgáltatást is szolgáltat, ezáltal akár 50 százalékkal nagyobb energiamegtakarítás szintén rendelkezésre áll a legmagasabb, A+++ minősítéshez képest A gyártmány Ceramic Heater+ fűtőszállal ellátott, amely újfajta tapadásmentes borítást kapott, ezáltal ötvenöt százalékkal kevesebb lehet a vízkőlerakódás a tradícióknak megfelelő kerámia-fűtőszálakhoz képest így kevesebb karbantartást igényel és hosszabb ideig megőrzi a teljesítményét.

Magyarországon várhatóan 2018 második negyedévében áll rendelkezésre.