Optimum eszterga és marógép német precizitással

Teljesen felszerelt Optimum eszterga

Az Optimum Hungária Kft. a német anyacég hazai képviselete, és elsősorban az ipari vállalkozások kiszolgálására specializálódott. Ezen szegmensen belül is a fő termékei közé tartozik a CNC eszterga és a CNC marógép forgalmazása, karbantartása. Termékeik, szolgáltatásaik minden olyan hazai cégnek javasolhatóak, ahol a fém megmunkálásával, feldolgozásával, alakításával foglalkoznak.

A fémmegmunkáló eszközök piacán a kínálat nagy, több gyártó és vállalkozás kínálja az általuk preferált eszterga és marógép megoldásokat is. Az Optimum Hungária Kft. termékpalettája is széles, mindkét termékkörben képes a lehető legnagyobb választékot nyújtani. Ugyanakkor nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy az eszterga vagy a marógép mellett egyéb, más kisebb vagy nagyobb értékű fémmegmunkáló eszközökre is szüksége lehet egy vállalkozásnak. Ennek megfelelően a kínálatban szerepelnek a fúrógépek, a köszörűgépek, a csiszoló- és polírozógépek, a menetfúrók, a véső- és gyalugépek vagy éppen a szikraforgácsolás eszközei. Ez egyben azt is jelenti, hogy legyen szó akár CNC marógép, akár CNC eszterga beszerzéséről, de akár más berendezésről, az Optimum Hungária Kft.-nél széles kínálatot, illetve az összes hozzávaló alkatrészt, kiegészítőt is megtaláljuk.

Egyetemes Optimum marógép
Egyetemes Optimum marógép, egy a nagy kínálatból

A vállalkozás által kínált marógép típusok közös jellemzője a minőség, a tartósság, a megbízhatóság és természetesen a pontosság. Ezen jellemzőknek megfelelően válogathatunk a kínálatból, ahol akár a professzionális szintekre szánt marógép is fellelhető. Erős mechanitöntvényből készült kivitelével, a kúpgörgős csapágyaknak köszönhető nagy körfutási pontosságával, a minden tengelyen utánállítható fecskefarok-vezetékével vagy az alapfelszereltségként hűtőfolyadék-berendezést tartalmazó marógép szinte minden igényt képes kielégíteni. Egy ilyen CNC marógép mellet a munka szinte gyerekjáték, hiszen az előre elvégzett beállításoknak megfelelően, a marógép mondhatni magától dolgozik.

Persze a cég azoknak is széles skálán kínálja termékeit, akik hagyományos esztergagépek után vágyakoznak. A komolyabb eszterga edzett és köszörült ágyvezetékével, beépített hűtőberendezésével, a főorsó nagy pontosságú körfutásával, edzett és köszörült, olajfürdőben futó fogaskerekekkel és tengelyekkel jellemezhető, hogy csak néhányat emeljek ki a számos praktikus megoldásból. Ez persze egyben azt is jelenti, hogy az eszterga képes hosszú távon nagy precizitású munkát végezni, azaz tulajdonosának hosszú idő keresztül profitot termelni. Természetesen eszterga-megoldások keresésekor is érdemes tanácsot, információt kérni a cégtől, hiszen több eszterga-gyártó, több eszterga-típusa közül választhatjuk ki a számunkra legmegfelelőbbet.

Mint látható az Optimum Hungária Kft. CNC eszterga vagy CNC marógép témában egyaránt a profik mezőnyét képviseli, ugyanakkor a forgácsolás, a fémmegmunkálás egyéb terén is számíthatunk rájuk. A minőség, a hatékonyság, a kedvező ár és persze a német precizitás a védjegyük!