Nagy tudású irodai termékcsaláddal lép be a vállalati piacra a Huawei Vásárlói Üzletága

Nagy tudású irodai termékcsaláddal lép be a vállalati piacra a Huawei Vásárlói Üzletága

Konkrétan kereskedelmi felhasználásra is ajánl a következő években termékeket a Huawei Technologies Vásárlói Üzletága, amely eddig főleg a végfelhasználói szegmensre koncentrált. Multifunkcionális vállalkozásbeli gyártmányok, megoldások és szolgáltatási platformok nagyszámú kínálatát nyújtja a Huawei a vállalati szektor részére, beleértve laptopokat, asztali számítógépeket, megjelenítőket, táblagépeket, ezenfelül nyomtatókat és viselhető okoseszközöket. A kormányzati és vállalati ügyfelek igényeinek megfelelően a Huawei hozzájárulást biztosít a terméktesztelési szabványok, az adatvédelmi megoldások és az egész életciklusra kiterjedő szolgáltatások kapcsán.

Az elmúlt időszakban erőteljesen növekedett az igény a villámgyors irodai megoldások iránt, így a Huawei Technologies Vásárlói Üzletága úgy döntött, belép a vállalati piacra, hogy a kormányzati és kereskedelmi vásárlókat is kiszolgálhassa. A cég nagy tudású és továbbfejlesztett képességekkel felszerelt irodai és kereskedelmi termékeket ajánl, felhasználva a vásárlói szegmensben elért sikereit a legújabb megoldások kialakításához. Richard Yu, a Huawei cégvezetője a bejelentés kapcsán nyomatékosította, hogy a modern irodai megoldások a kormányzati-, oktatási-, egészségügyi-, gyártási-, szállítási-, pénzügyi- és energiaszektorokat célozzák meg. A Huawei vállalkozásbeli termékei megfelelnek a teljesítmény- és költséghatékonysági követelményeknek, mitöbb, hogy jobb és intelligensebb felhasználói élményt nyújtanak.

Átfogó vállalati készítmények bevezetése

A vállalati infrastruktúra új korszakba lép, amit a felhő- és a mesterséges intelligencia-technológiák uralnak ezután. Ezt felismerve a Huawei célja, hogy a vállalati piacon olyan termékeket kínáljon, amelyek végeredményben első osztályú, okos, és megbízható platformot nyújtanak a kormányzati- és vállalati ügyféligények kiszolgálására. Ez magában foglalja a kereskedelmi produktumok, megoldások és szolgáltatási platformok egész kínálatát, beleértve a MateBook B laptopokat, a MateStation B asztali számítógépeket, a Display B megjelenítőket, a MatePad C táblagépeket, amellett a B sorozatú nyomtatókat és viselhető okoseszközöket.

Szigorú szabványok és adatvédelmi megoldások

A Huawei mindenre kiterjedő hozzájárulást biztosít kuncsaftjainak a terméktesztelési szabványok, az adatbiztonsági megoldások és az egész életciklusra kiterjedő szolgáltatások kapcsán, annak érdekében, hogy megfeleljen a kormányzati és vállalati ügyfelek szigorúbb igényeinek.

A Huawei Vásárlói Üzletágának minden kereskedelmi felhasználásra szánt terméke szigorú minőségbiztosítási teszteken esett át. A vállalkozásbeli asztali számítógépek például a robbanásveszély, a mechanikai rezgés, az alacsony légnyomás, az alacsony hőmérséklet, a magas hőmérséklet, a mechanikai benyomás, a penész, a napsugárzás, a hőmérsékleti tapasztalat, a rázkódás, a homokpor, a páratartalom és a savas légköri szituációk tesztjein megfelelően teljesítettek. A cég csakis válogatott anyagokat használ, a gyártmányok tervezésénél mindazonáltal a hangsúlyt a megbízhatóságra és a biztonságra helyezi.

A Huawei többszintű adatvédelmi megoldást ajánl a megbízható adatátvitel érdekében. A magánszféra védelmére vonatkozó „nincs fenyegetettség, nincs nyomonkövetés és nincs adatszivárgás” elvét szigorúan betartja, és figyelembe veszi a terméktervezés és -fejlesztés minden lépésekor.

Az vállalati felszereltség nem kizárólagosan a nagyobb termelékenység eszköze az iparban, hanem egyben az egyre intelligensebb és digitalizálódó gazdaság gerince is. A Huawei vállalkozásbeli termékekre vonatkozó három alapelve, a minőség, az intelligencia és a megbízhatóság új lendületet adhat az iparágnak, és lehetőséget ad arra, hogy bármelyik iroda okos lehessen.