München szívében nyílik meg a MINI Pavillon

München szívében nyílik meg a MINI Pavillon

Az angol prémiumgyártó öt partnerrel közreműködve váltja valóra Bajorország fővárosában az exkluzív kereskedések, a nagyvárosi közösségi terek és az modernizált kikapcsolódás hangulatának harmonikus koncepcióját. Az október 12-én megnyíló MINI Pavillon az első tisztán elektromos meghajtású MINI modellnek is teret enged.

2019. október 12-én megnyitja kapuit a müncheni Lenbachplatz téren a MINI Pavillon, amely a Neue Maxburg épületének koncepcióját továbbgondolva nyújt újabb különleges találkozási pontot a bajor főváros lakosainak. Az exkluzív kereskedések, a nagyvárosi közösségi terek és az továbbfejlesztett kikapcsolódás hangulatának harmonikus koncepciójaként megálmodott épületet a MINI a Herzog, a MATES, a VIU, a Harman Kardon és a BARBER HOUSE segédkezésével váltotta valóra: a érdeklődők beülhetnek egy baráti kávéra a Herzog bárban, dolgozhatnak a közösségi munkahelyek specialistájaként ismert MATES munkaállomásain, időpontot foglalhatnak a BARBER HOUSE szolgáltatásaira, új szemüveget vásárolhatnak a VIU üzletében és kikapcsolódhatnak kedvenc zenéjükkel a Harman Kardon Lounge-ban – mindezt egyetlen tető alatt. A MINI Pavillon mindemellett az angol prémiumgyártó aktuális modellpalettájának minden megrendelhető négykerekűjét is felvonultatja és kézzelfogható tesztidőpontokat szolgáltat, a forradalmi alkotmány mindazonáltal konferenciák, vállalkozásbeli események és tömegeket érintő rendezvények helyszínének egyaránt példás.

A MINI Pavillon a Neue Maxburg épületének időtlen építészeti stílusát csúcstechnológiás műszaki megoldásokkal vegyíti. Az 1960-as években épült épületet 2003-tól bemutatóteremként használták, ezáltal az úttörő nagyvárosi koncepció a Neue Maxburg stílusában gyökerező művészeti irányzat és a jelenkori igények mentén alkalmazott újítások példa nélküli szimbiózisának tekinthető. Az épületet az elmúlt időszakban egész egészében felújították, hogy a pihenés, az információáramlás, a munka, a közösségi kapcsolatok és a bevásárlás csodálatos koncepciójaként nyithassa meg újra kapuit.

“Nagyvárosi márkaként a MINI régóta a belvárosi nyüzsgés középpontjában állt. Izgalmas partnereinkkel kidolgozott újabb nagyvárosi koncepciónk is ezt a filozófiát erősíti tovább, míg München minden lakosának és látogatójának vonzó találkozási alternatívát ígér” – mondta Bernd Körber, a MINI márkaigazgatója.

A MINI Pavillon megnyitójának egyik fénypontja az első tisztán elektromos meghajtású MINI modell, a MINI Cooper SE (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 0,0 liter / 100 km; vegyített energiafogyasztás: 14,8 – 16,8 kWh / 100 km; vegyített károsanyag-kibocsátás: 0 gramm / km) lesz, amely a nagyvárosokban és agglomerációikban lakó embereknek kívánatos, megbízható és hosszú távon fenntartható mobilitási megoldást jelent.

A MINI Pavillon 2019. október 12-én, szombaton délelőtt 11 órakor nyitja meg első alkalommal kapuit. Partnerei speciális akciókkal és programokkal várják az első vendégeket (http://www.muenchen. mini. de/de_DE/mini-pavillon. html), a háttérzenét mindazonáltal DJ Zoom. Like szolgáltatja ezt követően. Este 18 és 20 óra közt a brit-német dalszövegíró, Paul Holland koncertje zárja a megnyitót.

A vendéglátás szakértőjeként ismert Herzog egy exkluzív bárral képviselteti magát a MINI Pavillonban. Az étteremtrendek követendő vállalkozásaként a Herzog hamisítatlan módon vegyíti a vállalkozásbeli élet hangulatát, a bevásárlóközpontok fesztelenségét, a történelmi érdekességeket és a prémium életstílust. A MINI Pavillon Herzog bárja mindenkit lenyűgöz, aki változatos környezetben kíván elfogyasztani egy kávét vagy elkölteni egy ebédet.

A MATES a közösségi munkahelyek specialistájaként ajánl munkaállomásokat a Münchenben dolgozó leleményes szakembereknek, korszerű irodákkal és tárgyalókkal, amelyeket bárki rugalmasan lefoglalhat egy órára, vagy akár egy egész napra. A MINI Pavillonban a MATES a müncheni Lehel és Maxvorstadt után már harmadik közösségi munkahelyét nyitja meg.

A VIU a kézzel gyártott, páratlanul kiváló színvonalú szemüvegek szakértője, amely az időtlen stílus és az továbbfejlesztett modern műszaki megoldás találkozása mentén biztosít klienseinek szemüvegeket és napszemüvegeket. A VIU világszerte ismert korrekt árairól és átlátható gyártási folyamatairól.

A Harman Kardon egy zenei élményre kihegyezett Lounge helyiséget épített ki a MINI Pavillonban, ahol a MINI és a márka megrendelői prémium környezetben élhetik keresztül a kiváló hangzás varázslatos élményét. A Harman Kardon Lounge-ban a vendégek csendes, pihentető környezetben próbálhatják ki a MINI modellpalettájának aktuális tagjait, a kellemes háttérzenét ugyanakkor a Harman Kardon zenerendszerei szolgáltatják – nem kizárólagosan a Lounge-ban, de a négykerekűkben is.

A BARBER HOUSE mesterei eközben lesik a stílusos férfiak kívánságát, legyen szó akár hajvágásról, akár szakállformázásról, akár csak egy kis igazításról. A MINI Pavillonban megnyíló szolgáltatónál garantált az sajátos megjelenés, amely kiforrott szaktudással és prémium minőségű kiszolgálással párosul.

A MINI Pavillonban felsorakozott MINI modelleket a MINI München értékesítői ismertetik meg a látogatókkal. Munkájukat a virtuális valóság is támogatja, aminek betudhatóan az angol prémiummárka leendő kuncsaftjai realisztikus formában, nagyméretű monitorokon és VR szemüvegeken át is átélhetik a MINI gokartos vezetési élményét és hamisítatlan életstílusát – a MINI által fémjelzett “találékony helykihasználás” egyfajta korszerű meghatározásaként.

A MINI Cooper SE

Első tisztán elektromos meghajtású modelljével a MINI újból mércét állít a nagyvárosi közlekedésben. Hatvan esztendővel ezelőtt a hagyományos Mini a lehető legkisebb alapterületen kínálható ergonomikus utastér koncepciójával robbant be a köztudatba, a márka 2001-es feltámasztása óta mindazonáltal a MINI a leleményes helykihasználás és mindent elsöprő vezetési impulzus meghatározó etalonja a prémium kisautó szegmensben. A tisztán elektromos meghajtású MINI Cooper SE most a vezetés vérpezsdítő élményét hosszú távon fenntartható formában nyújtsa fel a nagyvárosokban és agglomerációikban lakó ügyfeleknek.