Modern Samsung monitorok professzionális és otthoni használatra

Modern Samsung monitorok professzionális és otthoni használatra

A Samsung prezentálta legfrissebb ívelt monitorait Monacóban, a február 10-12. közepette tartott Samsung European Forumon. A modern konstrukciók nagyszerűen demonstrálják, hogy mennyi haszon keletkezhet a professzionálisan felszerelt kijelzők hatékonyságából. Az minden évben megszervezett Samsung Forum társítja a cég mérnökeit, kutatóit és vezetőit a fogyasztókkal és a partnerekkel, hogy aprólékosan szintén megismertethessék velük a legkorszerűbb műszaki fejlesztésének eredményeiket.

A monacói bemutató alatt a kíváncsiskodók megismerkedhetnek a Samsung sokszínű monitor termékcsaládjával, amelyiknek elemei egy jelentősen megnyerőbb, komfortosabb és mutatósabb vizuális környezetet hoznak létre. A Samsung újabb innovációi a legújabb alkatrészeket és a egyszerű stílust ötvözik, ezzel kényelmet és márkahűséget) alakítanak ki az vállalkozásbeli és otthoni felhasználók között ugyancsak.

„A kibővített, 2016-os monitor termékpalettánk modern stílussal, kimagasló képminőséggel és modernizált komfortlehetőségekkel hozza létre a hatékony és lebilincselő kezelői környezetet a vállalkozások és a fogyasztók részére -mondta el Michael Zoeller, a Samsung Electronics alelnöke és a Visual Display üzletág európai vezetője. – Örömünkre szolgál, hogy a Samsung Forumon bemutathatjuk a legfrissebb innovációink történetét. Ezek a monitorok csak a kezdetet jelentik, mivelhogy több elképzelésünk van a kijelzők jövőjét illetően. ”

Komfortos és stílusos ívelt monitorok

A CF591-es és CF390-es monitorok piacra dobásával a Samsung még mindig fenntartja úttörő szerepét, az ívelt kijelző stílus területén, és a korábbinál ugyancsak jobb láthatóságot és felhasználói komfortot nyújt. Kategóriájuk legjobbjaként az 1800R görbületű monitorok igazodnak az emberi szem formájához, ezáltal egy sokkal természetesebb nézői élményt nyújtanak.

Modern Samsung monitorok professzionális és otthoni használatra
Modern Samsung monitorok professzionális és otthoni használatra

Mind a CF591-es, mind ugyanakkor a CF390-es monitorokat nagyszámú olyan tulajdonsággal látták el, amelyek sokkal eredményesebben előzik meg a szem elfáradását, és alkalmassá teszik a masinákat a hosszú távú kereskedelmi és egyéni felhasználásra. Az összes monitor hasznosítja a Samsung villódzásmentes és szemkímélő (Eye Saver) technológiáját, mindent összevetve a kijelzőn futó tartalom különösen sokáig nézhető, míg a felhasználók szemének terhelése kevesebb lesz. A beágyazott AMD FreeSync Modern műszaki megoldás a HDMI funkción túl szinkronizálja a képernyő frissítési frekvenciáját a felhasználók AMD grafikus kártyájával, mindent összevetve csökkenti a bemeneti adatok késését, akadozását és a kimaradás lehetőségét a játék és az interaktív tartalmak lejátszása alatt. Amellett a CF591 and CF390 típusú kijelzők széles, 178 fokos látószöge biztosítja a nézők részére, hogy akárhonnan nézik a monitort, tiszta és átütő képet lássanak.

A modern CF591 és CF390 ívelt monitorokban az egyéni igényeknek megfelelő hajlított stílus kifinomult kialakítású, kerek talpazattal párosul, ezáltal bármilyen íróasztalt stílusossá tesznek. A kör alakú talp pompásan kiegészíti a CF591 ezüst-metál elülső részét és fényes fehér hátlapját, mindent összevetve páratlan és megnyerő stílust biztosít a szerkezetnek. A CF591 három oldali, káva nélküli kinézete tovább finomítja a képi hatást, és kiemeli a képernyőn futó tartalmakat.

Teljesítményt fokozó vállalkozásbeli monitorok

A Samsung UE850 UHD vállalkozásbeli monitorai kiemelten éles képpel és több komfortlehetőséggel bírnak, amelyek segítenek a szakembereknek részlet-orientált munkájuk végrehajtásában. A PLS panel technológiának hála a UE850 monitorok felhasználói akár 178 fokos szögig horizontálisan és vertikálisan ugyancsak nézhetik a kijelzőt. Az eszköz UHD felbontása négyszer nagyobb, mint a szabvány Full HD készülékeké, ezzel sokkal valósághűbb és színpompásabb képeket közvetít. Az UE850 kijelzők ugyanakkor jelentősen komfortosabb és kényelmesebb munkafelületet biztosítanak, betudhatóan az állítható talpazatnak és a különféle összekapcsolható készülékeknek.

Komfortos, vezeték nélküli telefontöltővel ellátott monitorok

A beépített vezeték nélküli mobiltelefon-töltési rendeltetésnek hála a 23,6 és 27 colos méretben szintén rndelkezésre áll Samsung SE370-es monitorok több komfortlehetőséget biztosítanak a üzleti vásárlóknak. A SE370 monitorba beépítettek egy vezeték nélküli telefontöltőt szintén, amin át a fogyasztók feladatuk végzése mellett is feltölthetik a Qi standardnak kedvező mobil berendezéseiket. A különféle csatlakozónyílást és -vezetéket magába foglaló SE370 monitor kínálja a fogyasztóknak, hogy munkahelyükön rendet tegyenek a zűrzavarban, míg spórolnak szintén úgy, hogy a külső töltőeszközök megvásárlása indokolatlan lesz.

A komfortos mobil töltési opción túlmenően az SE370 több, a Samsung modern monitorcsaládjára sajátos vizuális sajátossággal is rendlekezik, mint amilyen a szemkímélő mód vagy a villódzásmentes rendeltetés. Ezek a modern műszaki megoldások, sőt még, hogy megfelelő vizuális felületet hoznak létre, ráadásul óvják a felhasználók szemét a káros megerőltetéstől.