Modern Microsoft kellékek a nevelésben

Modern Microsoft kellékek a nevelésben

A Microsoft patronálja a diákokat abban, hogy minél többre legyenek képesek, egyszóval boldogan tesszük közzé két modern, speciális tanítási tárgyunkat – a Minecraft: Képzési Kiadását és a OneNote-hoz fejlesztett taneszközöket.

Fenomenális ismeretszerzés a Minecrafttal: Immáron nagyjából 40 ország több ezer osztályterme sikerrel hasznosítja a Minecraftot, és a most érkező Minecraft: Tanítási Kiadás olyan támogatást kínál, hogy a kiindulási sikerélmények méginkább erősödjenek. Az jövőbeni hónapokban egy nevelői szakértő bizottság, ezután a nyári hónapokban egy nemzetközileg rendelkezésre áll díjmentes variáció optimalizálja a soronkövetkező iskolai időszakra a Minecraft Tanítási Kiadását. A kiadás egy modern közösségi oldallal közösen indul, ez lesz a https://education.minecraft.net, amely egyéb segítséget kínál: többek közepette óravázlatokat és egy korszerű programot, a Minecraft Mentors-t, ahol rutinos Minecraftot használó tanítók támogatják azok tevékenységét, akik eleinte kapcsolódnak a programhoz.

Modern Microsoft és Minecraft kellékek a nevelésben
Modern Microsoft és Minecraft kellékek a nevelésben

A OneNote-hoz fejlesztett taneszközök: A Microsoft részére rendkívül kardinális, hogy másfajta kellékekkel patronáljon minden tanulási szintet és stílust. Ennek köszönhetően a OneNote-hoz fejlesztett taneszközök költségmentes bővítményként érhetőek el a OneNote-hoz, amellyel mindenki fejlesztheti olvasás- és íráskészségét a legtehetségesebbektől kezdve a tanulási nehézségekkel küzdő vagy sajátos tanulási képességekkel büszkélkedhető tanulókig. A modern eszköztár többek közepette a tanulási nehézségekkel küzdő diákok támogatására hivatott, beleértve a diszlexiával küzdőket ugyancsak. Arra fejlesztettük ki, hogy segítse a szövegértés, a szótagolás, az olvasás megtanulását és a diktálás utáni írás elsajátítását. Az nevelők és a tudósok arra számítanak, hogy ez a módszer egy kardinális hiányt pótol és rendbe hozza a tanulási eredményeket.