Miss Balaton by Cosmopolitan egy tűzpiros Toyota Aygóval lett gazdagabb

Miss Balaton by Cosmopolitan egy tűzpiros Toyota Aygóval lett gazdagabb

A legszebb 16 lány közül a csaknem két órás finálé alatt kiválasztott Nagypál Krisztina egyöntetűen lenyűgözte a döntő zsűrijét, melynek tagja volt Sándor Orsi, Edvin Marton, Uralkodó Lili, a verseny 2014-es győztese, amellett Mártha Imre, és a zsűri elnöke Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője. A feltűnően meseszerű fiatal lány az értékes modellszerződés mellett egy igazán impozáns és inspiráló főnyereménnyel, egy tűzpiros Toyota Aygóval gazdagodott, aminek jelképes kulcsait a Toyota Central Europe alelnöke, Alain Dujardyn adta keresztül a fiatal szépségkirálynőnek.

„Egy egész ünnepségsorozat volt számomra a Miss Balaton, mert a fotótáborban volt a szülinapom, tegnap a névnapom, ma ugyanakkor megnyertem a versenyt. Sokat tanultam a felkészülés alatt, a tréneknek hála magabiztosabb lettem.” – mesélt győzelme után a 20 éves királynő, aki fővárosi egyetemistaként éli mindennapjait.

„Azt szokták mondani, hogyha az ember mosolyog, a világ visszamosolyog rá. Én ezt az örömöt, boldogságot szeretném sugározni az emberek felé.” – tette még hozzá a kicsit megilletődötten is sugárzó Krisztina, aki első alkalommal a döntős lányokkal, ezt követően mindazonáltal a családjával ünnepelt.

A nyereményautóját a mai napon hatalmas mosollyal átvevő szépségkirálynő hangoztatta, alig várja már, hogy kipróbálhassa és szeretteinek, barátainak is megmutathassa a szerinte is meseszerű Toyota Aygót, már csak azért is, mert a 18 éves kora óta jogosítvánnyal büszkélkedhető szépség fölöttébb szeret vezetni.

Miss Balaton by Cosmopolitan egy tűzpiros Toyota Aygóval lett gazdagabb
Miss Balaton by Cosmopolitan egy tűzpiros Toyota Aygóval lett gazdagabb

„Ebben az esztendőben már második alkalommal támogattuk a Miss Balaton by Cosmopolitan szépségversenyt, mert a rangos esemény észbontó alkalmat hoz létre számunkra arra, hogy bemutassuk a Toyota izgalmasabb, trendibb, emocionálisan bevonóbb, megérintőbb arcát.” – fogalmaz Alain Dujardyn, a Toyota Central Europe alelnöke.

„Nyereményként megint a kisautó szegmens egyik éllovasára, az Aygóra esett a választásunk, merthogy a modell friss, merész kinézete révén épp annyira jellem, és épp úgy kitűnik a tömegből, mint a frissen megkoronázott szépségkirálynő. Krisztina mosolygós üdeségét látva a gépjármű kétségtelenül kiválóan passzol hozzá, reméljük, hogy meglehetősen sok örömét leli ezt követően benne.” – teszi hozzá a szakember.