Megvannak a BMW újdonságok hazai árai

Megvannak a BMW újdonságok hazai árai

A BMW X modellcsalád belépő szintű tagjainak legkorszerűbb képviselői és a BMW M kínálat legfrissebb tagja, a BMW XM is rendelhetővé vált Magyarországon. A BMW X1 harmadik nemzedékébe lépve markánsabb formanyelvvel, bőségesebb helykínálattal, korszerűsített digitalizációval és négy hajtáslánc-típussal – köztük elsőként tisztán elektromos meghajtással – lép piacra. A bajor prémiumgyártó hazai fogyasztói részére elérhetővé vált a V8-as benzinmotor és a nagyteljesítményű elektromos motor párosát csatasorba állító plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával 653 lóerő leadására képes BMW XM is.

A prémium kompakt szegmens Sports Activity Vehicle (SAV) küldötte, a BMW X1 hamisítatlan stílusban testesíti meg a szabadság és a függetlenség felülmúlhatatlan érzését, legyen szó akár a hétköznapi utakról, akár a hosszabbra nyúló utazásokról. Az utastér progresszív kialakítása és kifinomult hangulata, sőt még az elődmodellhez képest erőteljesen szélesebb alapfelszereltség az újdonság génjeibe kódolt prémium minőséget nyomatékosítja.

A korszerű BMW X1 a piaci bevezetéskor két eltérő benzines és két eltérő dízelüzemű erőforrással volt elérhető, ez a paletta bővült most két plug-in hibrid – BMW X1 xDrive 25e és BMW X1 xDrive 30e – egy új benzines (BMW X1 sDrive 20i) és egy új dízel (BMW X1 xDrive 20d), ezenkívül a tisztán elektromos meghajtású BMW iX1 modellel. A bajor prémiumgyártó minden egyes modellhez alapfelszereltségként biztosítsa ezt követően a hétfokozatú, duplakuplungos Steptronic automataváltót, amely modellváltozattól függően az első tengelyre, vagy a BMW xDrive okos összkerékhajtáson át mindkét tengelyre továbbítja a motor erejét.

A BMW iX1 egy nemzetközileg bővülő szegmensben, túlságosan széles célközönség részére teszi elérhetővé a vezetés zéró emissziójú élményét. A legújabb BMW eDrive hajtáslánc-technológiával felvértezett, kompakt SAV modell ezáltal kimagasló mértékben hozzájárul az elektromos mobilitás egyre átfogóbb térnyeréséhez. A fenntarthatóság kapcsán elért fejlesztések eközben nem kizárólagosan a modellt övező innovációkban, de a zöld energia gyártásban és beszállítói láncban történő, egyre szélesebb körű alkalmazásában, azonfelül a másodlagos nyersanyagok és a természetes alapanyagok nagyobb arányú felhasználásában is visszaköszönnek.

A BMW új zászlóshajója – a BMW M GmbH első olyan nagyteljesítményű modellje, ahol hálózatról tölthető hajtáslánc-technológia dolgozik – is elérhetővé vált Magyarországon. A V8-as benzinmotor és a nagyteljesítményű elektromos motor párosával érkező plug-in hibrid hajtáslánc-technológia letaglózó menetdinamikai adottságokkal vértezi fel a BMW XM modellt. Az újfejlesztésű M HYBRID hajtáslánc-technológia, a varázslatos stílusjegyekkel megfűszerezett, sajátos formanyelv és a BMW XM utasterét átjáró, progresszív luxus hangulat egysége a Sports Activity Vehicle (SAV) modellek olyan új értelmezését váltja valóra a nagyteljesítményű szegmensben, amely új célcsoportokkal és új piacokkal érzékelteti meg a BMW M modellek hamisítatlan vezetési élményét.