Megújult a Vine Android alkalmazása

Vine Android alkalmazás

Szerkesztéssel és videóimportálással bővült a program

Az iOS verzió felturbózása után a Vine most az Android alkalmazását is számos újdonsággal frissítette: többek között szerkesztjük és importálhatjuk videóinkat.

A Vine iOS applikációja a közelmúltban kapott továbbfejlesztett kameraélményt és szerkesztési eszközöket: most az Android app is követi a sorban.

Mostantól az Android felhasználók is importálhatnak videókat a Vine-ba a bal alsó sarokban található feltöltés ikon segítségével. Az Instagramhoz hasonlóan a userek készíthetnek és szerkeszthetnek felvételeket az appon keresztül. A szerkesztőfelületen pedig tovább színesíthetjük a hatmásodperces felvételt.

A shotokat tetszés szerint rendezhetjük

A különféle shotokat kicserélhetjük és törölhetjük is tetszés szerint, így nem kell az egész felvételt a kukába dobni egy rosszul sikerült pillanat miatt. Egy-egy kockát pedig duplikálhatunk is a bal felső sarokban található „+” ikon segítségével. Az elemlámpa móddal pedig bekapcsolt vakuval is készíthetők felvételek sötétben.

A videó közzététele előtt előnézetben is megtekinthető a felvétel, így még ezután is van lehetőség visszatérni a szerkesztőfelületre, és módosítani azt.

(forrás: prim.hu)