Már Magyarországon szintén rendelkezésre áll a KiaCharge publikus töltési szolgáltatás

Már Magyarországon szintén rendelkezésre áll a KiaCharge publikus töltési szolgáltatás

A KiaCharge már Magyarországon szintén rendelkezésre áll, mellyel egyszerűbbé válik az elektromos és plug-in hybrid Kiák publikus töltése.

A Kia elindította a KiaCharge pán-európai integrált nyilvános töltési szolgáltatását. Ezzel a márka BEV-jeinek (akkumulátoros elektromos járműveinek) és PHEV-jeinek (plug-in hibrid elektromos járműveinek) tulajdonosai hozzáférhetnek Európa legnagyobb töltőhálózatához, mellyel egyetlen kártyán és egy alkalmazáson át élvezhetik az egyszerűsített fizetési megoldást. A szolgáltatás minden partner részére vonzó tarifákat ad, amelyek az egyéni töltési preferenciákhoz igazodnak.

A Digital Charging Solutions-szal (DCS) összefogva a KiaCharge csaknem 340 000 töltési ponthoz nyújt hozzáférést a Kia tulajdonosok részére Európa-szerte, beleértve az AC és DC csatlakozókat.

A KiaCharge regisztrációjával a felhasználók egyetlen platformon át hozzáférhetnek minden főbb szolgáltató töltési pontjaihoz, ami egyszerűbbé és simán használhatóvá teszi a töltést. Az eRoamingnek betudhatóan az ügyfelek Európa-szerte tölthetik fel járműveiket nélküle, hogy újabb szerződéseket kellene kötniük más szolgáltatókkal, mivel a fizetés egyetlen havi számlával, helyi pénznemben történik.

A KiaCharge nem kizárólag fejlett mobiltelefonos applikációt ígér, mellyel ellenőrizhető a töltőpont foglaltsága, teljesítménye, az elérhető csatlakozók száma és az árazás, hanem egy megnyerő bankkártya méretű RFID kártyával is képes elindítani a töltéseket az erre alkalmas töltőoszlopokon, ezzel is megkönnyítve a használatot.

Magyarországon két töltési tarifacsomag válik hozzáférhetővé, melyeket két opcionális Ionity Ultratöltő tarifacsomaggal lehet kiegészíteni!

A Kia Charge Easy mindazoknak ideális, akik rendszerint rövid távokat autóznak, és jellemzően otthon töltik a gépkocsit. Ez állandóan, mindenhol nagy szabadságot jelent, havi előfizetési díj sincs.

A töltési díjakat a töltőpontot üzemeltető szolgáltató határozza meg. Ingázóknak és plug-in hibrid-tulajdonosoknak ugyancsak fantasztikus.

A Kia Charge Advanced egész áttekinthetőséget garantál a számlaegyenleget illetően. Bárhol tölt az országon belül, az árat folyamatosan a csatlakozó típusa (AC / DC) határozza meg. Mindazoknak remek választás, akik sokat autóznak hosszú távokon és gyakorta használnak nyilvános töltőpontokat.

Mindkét tarifacsomag tekintetében 100% zöldenergiával tölthetnek az Kia tulajdonosok!

Mindkét alapcsomaghoz opcionális kiegészítő Ionity tarifacsomagot lehet kapcsolni. Ionity Access és Ionity Power csomagokkal akár 105 Ft/ kWh áron tölthetnek ügyfeleink.

A 2022-es év gépjárműje, Kia EV6-os tulajdonosoknak a Kia 12 hónapra díjmentesen biztosítja az Ionity Power kiegészítő csomagot, amennyiben KiaCharge Easy vagy Advanced csomagra regisztrálnak!