Letölthető a Facebook legújabb appja

Letölthető a Facebook legújabb appja

Az alapkliens és a Messenger után itt a Groups, ingyen letöltheti a telefonjára.

Újabb alkalmazással rukkolt elő a Facebook. A közösségi oldal appjai közül a legtöbben csak a szájt alapfunkcióinak elérését biztosító appot, illetve a Messenger üzenetküldőt ismerik. Ezeken kívül a szájt a Slingshot képmegosztó appot, a balul sikerült Home kezdőképernyőt, és a Pages Manager nevű, rajongói oldalak kezelését biztosító appokat is elkészítette.

Csoportban az erő

Zuckerbergék legújabb fejlesztése a Groups nevű app, amit egyelőre Androidra és iOS-re lehet letölteni. Az alkalmazásból azokat a csoportokat lehet elkülönítve elérni, amelyeknek az oldalon tagjai vagyunk.

Ezek a csoportok egyre népszerűbbek: a privát változataik például a régi iskolatársakkal való kapcsolattartást szolgálják, a nyilvánosak pedig az azonos érdeklődési körű embereket. Például létezik magyar csoportja az egykori Malév rajongóinak, de a nyulak rajongóinak is.

Ha ön társasági ember, imádni fogja

A csoportokat eddig csak a Facebook alap appjából lehetett elérni, a funkció különválasztása nagyjából annyit könnyít a kezelésen, mint a Messenger az üzenetek küldésén és fogadásán. Be lehet állítani, hogy melyik csoport bejegyzéseiről akarunk értesítéseket is kapni, és melyekről nem. Egyelőre az alapalkalmazásban is elérhető marad a funkció, ellentétben az üzenetküldéssel, amelyhez fel kell telepíteni külön a Messenger appot.

(forrás: origo.hu)