Lehet jelentkezni az ez évi első hazai Spartan Race-re

Lehet jelentkezni az ez évi első hazai Spartan Race-re

Megkezdődik a regisztráció az ez évi első Spartan Race akadályfutó-versenyre, amit április 14-én Nagykanizsán rendeznek meg.

 Zala megyében tavasszal a sprint távú eseményen az 5 és 8 kilométer közti távon mérettethetik meg magukat a résztvevők, a pálya legalább 20 akadályt magába foglal.

 A szervezők információja alapján már most hatalmas a kíváncsiság, ami viszont nem meglepő, mivel a tavalyi évben minden egyes versenyre pillanatok alatt beteltek a helyek, mindent összevetve összesen több mint 20 ezren indultak a heterogén hazai futamokon.

 Múlt évben a Spartan Race jótékonysági eseményének bevételéből közel hatmillió forinttal támogatták a veszprémi Kozmutza Flóra Rendhagyó Szakiskola és Kollégiumot; az összegből az intézmény egyik épületszárnyának egész nyílászáró cseréjére valósult meg. Ebben az esztendőben is jósolható jótékonysági program.

 Idén Magyarországon három helyszínen rendeznek Spartan Race-t, Nagykanizsát követően június 9-én Várgesztesen super (minimum 13 km és 25 torlasz), október 13-án és 14-én Miskolcon mindazonáltal beast (minimum 20 km és 30 barikád), emellett sprint versenyeket szerveznek.