Legyél stílusos és magabiztos mindenhol!

Legyél stílusos és magabiztos mindenhol!

Minden nő egyedi értéket, egyedi stílust képvisel. Ehhez az öltözködés, a színek, a kiegészítők is nagymértékben hozzájárulnak, ezt erősíthetik, vagy éppen gyengíthetik. Válasszunk hát körültekintően, vagy ha nem megy könnyedén, akkor kérjük egy stílustanácsadó szakember segítségét!

Miben segít a stílustanácsadó?

Első sorban magabiztosságot és önbizalmat nyújt. Rengeteg új dolgot tudsz meg magadról és jól, illetve hatékonyan fogsz tudni vásárolni. A stílustanácsadó képes kiemelni azokat az értékeket, melyekről esetleg nem is sejtetted, hogy léteznek. Eloszlatja a kételyeket, visszaadja a női önbecsülést. Segít megtalálni az egyéni stílust, színeket és frizurákat javasol, tippeket kapsz a sminkeléshez, analizálja a bőrtípusodat, átvizsgálja a használt kozmetikumokat, tanácsokat ad a melltartó választás terén, de még a gardróbrendezés is a szolgáltatások közé tartozik.

Legyél stílusos és magabiztos mindenhol!
A gardróbrendezés is a szolgáltatások közé tartozik

Stílustanácsadás rád szabva

Egy stílustanácsadó szakember egyszerre több tényezőt is figyelembe vesz munkája során.

A női testalkatok eltérő jellege sokak szemében előnyös vagy hátrányos, pedig csak másfajta megközelítést igényel. Egyértelmű, hogy egy filigrán testalkat más stílusú ruhatárat igényel, mint egy teltebb alkat. A fazonok pontos kiválasztása nem egyszerű, de könnyűvé válik a stílustanácsadó iránymutatása után.

A megfelelő ruházat kiválasztásakor a méret, az anyag és a kialakítás egyaránt fontos, de korántsem korlátozódik csak a látható ruhadarabokra. A méretben és stílusban egyaránt illeszkedő melltartó legalább olyan fontos! A tanácsadás során minden titokra fény derül, és megtanulhatod, hogy hogyan válassz megfelelőt.

Persze a stílustanácsadó nem csak öltözködési tanácsokkal látja el ügyfeleit. Hasonlóan figyelembe kell venni a megfelelő ruházat színét, akárcsak a hajfesték, a smink és a kiegészítők összhangját is a saját színharmóniával. A színárnyalatok nagyon sokfélék lehetnek,  és nem árt ezeket magabiztosan kezelni. A színelemzés során 100 színes kendő segítségével a stílustanácsadó megállapítja a színtípusodat, és összeállítja a legjobb színeidet.

Legyél stílusos és magabiztos mindenhol!
Válassz megfelelően!

A színekkel szoros összefüggésben áll a tökéletes smink elkészítése is. Az, aki mindennap látja a tükörben a saját arcát, az bizonyosan másképpen ítéli meg, mint egy kívülálló stílustanácsadó, aki tapasztalata és szakismerete folytán tudatosan használja a sminket. Segítségével új oldalról megvilágítva nézhetsz tükörbe, felfedezheted azokat az előnyöket, melyeket talán már régen megszoktál, talán kissé átsiklasz felettük, vagy  ritkán használsz ki. Megmutatja, hogy hogyan emeld ki azt, ami szép rajtad, és hogyan korrigáld a kevésbé tökéletes részleteket.

A stílustanácsadás nagy előnye nem csak az, hogy új tudással és ötletekkel gyarapodsz, hanem az is, hogy a meglévő információk is a helyükre kerülnek. Ennek köszönhetően tudatossá válasz, és így már egy tudatosan kialakított külsővel, megfelelő önbizalommal, és persze stílusosan jelenhetsz meg mindenhol, ahol számít a küllem (is).