Kristálytiszta hangzás és modern megoldások

Samsung Level U Bluetooth fülhallgató használat közben

A fülhallgatók töretlen erővel hódítanak, főleg a fiatalok körében. Fontos szempont, hogy jó hangzással, elegáns dizájnnal és könnyű kezelhetőséggel bírjon. Íme a Samsung új Level U Bluetooth fülhallgatója, melyet a gyártó szinte mindentevékenység mellé, és szinte minden faladathoz egyformán javasol.

A kényelmes viseletet ígérő Level U Bluetooth fülhallgató letisztult és ergonomikus formájával, illetve kristálytiszta hangzásával szeretne utat törni magának. A Bluetooth technológia és a beépített akkumulátor együttesen teszik lehetővé a vezeték nélküli funkciók magas fokú kihasználását. Mivel a méretek és a kényelem is számít, a Level U Bluetooth fülhallgató mindössze 33 g-ot nyom és állítható nyakpántjának köszönhetően kényelmes viseletet garantál.

Samsung Level U Bluetooth fülhallgató
Samsung Level U Bluetooth fülhallgató

A fülhallgatók esetében fontos szempont a megjelenés is, ezért a Samsung többféle, izgalmas színekben is kínálja portékáját. A színekből a Level U Bluetooth fülhallgatón finoman kiemelkedő vezérlőgombokkal találkozhatunk, melyek egyszerű és kényelmes kezelést tesznek lehetővé. A hibrid stílusú mágneses füldugók esetében kiváló zajszűrésről és egyben stabil rögzítésről, illetve komfortos viseletről beszélhetünk.

A Level U Bluetooth két mikrofonnal van felszerelve, melyek közül az egyik a környezeti zajokat figyeli, míg a másik a beszédhangot rögzíti. Az adatok alapján a rendszer képes kiszűrni a nem kívánatos zavaró alapzajt, és kristálytiszta hangot továbbítani. Ugyancsak a tiszta hangzást hivatottak erősíteni a 12 mm-es dinamikus hangsugárzók, valamint a visszhangcsökkentő technológia.

A Samsung Level U Bluetooth fülhallgató mintegy 10 órás zenelejátszási üzemidőt, 11 órás beszélgetési időt, illetve 500 órás készenlétet nyújthat.