Klasszikusokat idéző stílus: új okosórát hoz a magyar piacra a HUAWEI

Klasszikusokat idéző stílus: új okosórát hoz a magyar piacra a HUAWEI

Hagyományos karórákra emlékeztető dizájnnal, nagyobb kijelzővel, vékonyabb készülékházzal, forgatható koronával és még strapabíróbb borítással ékezik Magyarországra a Watch GT 3. A HUAWEI legkorszerűbb, valódi stílusikon okosórájának előlapja rozsdamentes acélból, hátlapja polimer szálas kompozit anyagból készült, ami egyrészt ellenállóbbá teszi a környezeti behatásokkal szemben, másrészt igazán különleges és rendkívüli stílus-kiegészítővé válik a csuklón. És mindemellett akár két hétig is bírja egyetlen feltöltéssel. A HUAWEI Watch GT 3 2021. november 29-től válik hozzáférhetővé a HUAWEI kereskedelmi partnereinél, választható óraszíjtól függően 99.990 Ft-os ajánlott vásárlói ártól.

Amint egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert a viselhető okoseszközök, úgy lesz egyre meghatározóbb szerepük a ruházat mellett a felhasználók stílusának kifejezésében. Az okosórák nem kizárólag vizuális kiegészítők, de tudásuk és nagyszámú egészségügyi funkciójuk segíthet a felhasználóknak életminőségük jobbá tételében.

Egy korszerű hagyományos

A két méretben – 42 mm és 46 mm – elérhető HUAWEI Watch GT 3 a tradicionális, jó megjelenésű órák dizájnját követi. Előlapjuk rozsdamentes acélból készült, amely könnyed és erős, jól bírják a hőt és a hideget. Polimer szálas kompozit hátlapja ugyancsak strapabíróbb lett.

Az órák számlapja mind felbontásában, mind méretében nagyobb lett. Az előző generációs, 1,3 hüvelykes képest a Watch GT 3 nagyobb kijelzőfelületet nyújt a 46 mm-es és a 42 mm-es változatban is. A kristálytiszta, példásan átlátszó 3D ívelt üveg minden elengedhetetlen információt megjelenít egyetlen csuklómozdulatra. A GT széria történetében első alkalommal a modellek a hagyományos órákat idéző, haptikus visszajelzésű, forgó koronával érkeznek, ami interaktív módon nyújt támogatást a szerkezet kezelésében.

Akár két hetes üzemidő, fejlett érzékelők

Az okosóra minden funkciójának kihasználása nem lehetséges erős áramforrás nélkül. A Watch GT 3 a 46 mm-es fajtája 14 napos, ameddig a 42 mm-es modell 7 napos üzemidőt ígér. A szélsebes, vezeték nélküli töltés mellett a fordított vezeték nélküli töltési technológiával a felhasználók HUAWEI okostelefonjuk segédkezésével sebesen, külön töltő nélkül tölthetik fel az órát.

A TruSeen 5.0+ pulzusmérő modern műszaki megoldás a szívverés mellett a véroxigénszint (SpO2) értékeket még pontosabban nyomon követi edzéskor, napközben, vagy éjszaka. A korszerű okosóra ergonomikus kialakítású 2,5D hátlapjának kényesen polírozott, domború, ívelt üvege illeszkedik a csuklócsont formájához. Mindent összevetve nemcsak ergonomikus viselet, hanem eredményesen csökkenti a külső fény interferenciáját és korrigálja a pulzusjel minőségét.

A frissített HUAWEI Health App legkorszerűbb funkciójával személyre szabott egészségügyi emlékeztetők is beállíthatók, akárcsak a napi vízbevitel volumene, gyógyszeres, alvás, edzés, vagy akár helytelen tartás. Az arra a napra tervezett minden egészségügyi feladat elvégzésekor egy zöld ikon virágzik az óra kijelzőjén.

Személyi edző a csuklón

A Watch GT 3 órák profi fitnesz- és egészségfunkciói akár százféle edzésmódot támogatnak, sőt, akár személyre szabott edzéstervet is csinál a felhasználó fizikai állapotának és edzési szokásainak megfelelően. Edzés közben valós időben, hangosan mutatja az aktuális edzési célokat és az edzési állapotot, visszajelzést ad erőnlétről és nagyszámú másfajta paraméterről.

A szabadban edzők tájékozódását a kétfrekvenciás GPS rendszer támogatja, amely a pontosabb földrajzi helymeghatározásban nyújt támogatást. Az órák amellett SOS funkciókkal rendelkeznek és érzékelik, ha a felhasználó elesik, felkínálva a segélyhívást.