Itt a vadonatúj ACDSee – fotókezelés felsőfokon

ACDSee Pro 8 képszerkesztő program

Több mint 50 millióan használják világszerte és most egy újabb generációváltáson esett át – ez az ACDSee.

Az ACD Systems bejelentette legfrissebb képkatalogizáló és fotómanipuláló szoftvereit, a felhasználók széles rétegeinek szánt ACDSee 18-at, illetve a haladó felhasználók igényeit is maximálisan kielégítő ACDSee Pro 8-at.

Az új szoftverek egyik legfontosabb újdonsága az úgynevezett PicaView, melynek révén az operációs rendszer kontextus menüiből is elérhető a kép előnézet funkció, illetve hozzáférhetők többek közt a fotó EXIF adatai is. Ugyancsak vadonatúj fejlesztés az úgynevezett 1-Step EQ, mellyel villámgyorsan javíthatunk a fotóink minőségén és akár különböző szűrőket is applikálhatunk rájuk. Ezenkívül említést érdemel még a felhőben tárolt képekhez gyors és egyszerű hozzáférést biztosító SeeDrive, az új kijelölő eszköz, az új digitális effektusok, illetve a legújabb fényképezőgépek RAW támogatása. Ezenfelül a Pro változat extrája a Pixel Targeting feature, melynek révén szín alapján egyszerűen kiválasztható és módosítható a fotók egyes része, ezenkívül pedig említést érdemel még az új kitöltő eszköz és a lehetőség, hogy idősorrendben visszavonjuk a korábbi szerkesztési parancsainkat.

ACDSee Pro 8 képszerkesztő program
ACDSee Pro 8 képszerkesztő program

 

ACDSee Pro 8 képszerkesztő program
ACDSee Pro 8 képszerkesztő program

Az ACDSee 18 ára 79 dollár (19 ezer forint), az ACDSee Pro 8 pedig 199 dollárért (49 ezer forint) lehet a miénk, de a korábbi ACDSee felhasználók számára 39, illetve 79 dolláros (9-19 ezer forint) frissítőcsomagok is elérhetők.

(forrás: hir24.hu)