Időjárás álló címkék és vegyszerálló címkenyomtatás

ITsKonnekt Kft címkenyomtatás illusztráció

Az ipari környezetben számtalan alkalommal fordul elő, hogy bizonyos termékeket, megoldásokat különféle címkékkel kell ellátni. Addig ez nem is okoz problémát, amíg a titkárnő a levelezéshez szánt etikett címkével ezt el tudja végezni. Akadnak azonban olyan esetek, amikor a címkenyomtatás már túlnő ezen, és új lehetőségekért kiált. Az ITsKonnekt Kft. speciális címkék, illetve időjárásálló címkék forgalmazásával, egyedi elkészítésével, de akár vegyszerálló címkenyomtatás szolgáltatásával áll az érdeklődök rendelkezésére.

A speciális címkék igénye olyan esetekben jelentkezhet, amikor az egyszerű matrica minősége már nem elegendő. Ilyen speciális címkék például a biztonsági, azaz a nyom nélkül nehezen eltávolítható címkék, amikor a címkenyomtatás sajátos, erre a célra külön kifejlesztett alapanyagot követel meg. Ugyancsak speciális címkenyomtatási igényeket támasztanak pl. a hűtőházi termékek is, ahol elsősorban az időjárásálló címkék alkalmazhatóak. Ezek a hideget vagy az esetleges vízzel való érintkezést képesek sérülésmentesen elviselni. A címkenyomtatás rendhagyó területe – amely jellegzetes eszközöket és alapanyagot igényel –, a vegyszerálló címkenyomtatás. Olyan termékeknél, ahol a címke érintkezhet valamiféle oldószerrel vagy maró hatású folyadékkal, kiváló alternatívát kínálnak a vegyszerálló címkék.

A saját címkenyomtatás drága lehet, hiszen a legtöbb cégnek nincs szüksége napi több ezer vagy akár pár száz darabra a speciális címkék nyomtatásából. Ilyen esetekben keresik a megrendelők az ITsKonnekt Kft.-t. A vállalkozás számára nem okoz problémát a fent említett vegyszerálló címkenyomtatás, az időjárásálló címkék vagy más speciális címkék elkészítése, specifikus gépekkel, minőségi alapanyagok felhasználásával teljesítik a kéréseket. A céggel kapcsolatosan külön érdemes megemlíteni azt a tényt, hogy a címkenyomtatás nincs minimális darabszámhoz kötve, az ITsKonnekt Kft. bármilyen kisszériás vegyszerálló címkenyomtatás, illetve speciális címkék igénye esetén is készséggel áll a megrendelők szolgálatára.

A címkenyomtatás során a speciális címkék felületére szinte bármilyen szöveg vagy grafika rákerülhet. Az időjárásálló címkék képesek ezeket megfelelően védeni, szinte semmiféle hétköznapi behatás nem árthat nekik. A sajátos vegyszerálló címkenyomtatás is tartalmazhat vonalkódot, sorszámokat, illetve bármilyen grafikát, így azt lehet mondani, hogy a címkenyomtatás egyedi igényei maradéktalanul teljesülnek.

Hazai termelőknek, importőröknek, de még a szolgáltatási szektor képviselőinek is időről időre szükséges lehet a megbízható és minőségi címkenyomtatás igénybevétele. Erre javasoljuk az ITsKonnekt Kft.-t, legyen szó egyszerű időjárásálló címkék vagy komplikáltabb speciális címkék elkészítéséről, de akár komoly feltételeket támasztó vegyszerálló címkenyomtatás igényéről. Kis és nagyszériás címkenyomtatás terén, az ITsKonnekt Kft. a megoldás!