Hazai programok céges külföldi vendégeknek

Belföldi céges utaztatás – TWINS Travel utazási iroda

Ezzel a találó címmel népszerűsíthetjük leginkább a belföldi céges utaztatás specialistáját, a TWINS Travel utazási irodát.

A cég 30 éves tapasztalattal kínál olyan megoldásokat, amivel az Ön vendége is elégedett lesz. Márpedig egy céges utaztatás esetében semmi sem fontosabb, mint a pontos szervezés és partner elégedettsége, amely egy hosszú távú kapcsolat alapja is lehet, amivel ez a cég bőven büszkélkedhet.

De milyen belföldi céges utaztatásokat kínálnak pontosan?

Kezdem azzal, hogy a TWINS Travel megoldja a teljes körű programszervezést Budapesten és vidéken egyaránt. Olyan belföldi programokon vehet részt, amelyet Ön alakít, figyelembe veszi a speciális igényeit és lehetőségeit. Mondhatni személyre szabott belföldi céges utaztatást kap, ahol elkápráztathatja vendégeit és munkatársait.  Csapatépítő tréningek, konferencia- vagy gálavacsora szervezés, továbbképzések és wellness hétvége is részét képezhetik a szolgáltatásoknak.

Az utazási iroda a szervezéssel kapcsolatosan minden terhet levesz az Ön válláról, hogy Önnek csak az élmények maradjanak. A belföldi céges utaztatás részét képezi a hotelszoba foglalás, a minőségi busz vagy autó transzfer megszervezése,  és természetesen az idegenvezetés,  akár 20 idegen nyelven is Budapesten és az ország egész területén, legyen az akár speciális program is.

Belföldi transzfer járatok – TWINS Travel utazási iroda
Belföldi transzfer járatok – TWINS Travel utazási iroda

A belföldi utazási iroda további előnyei

A belföldi céges utaztatáson túlmenően természetesen az iroda egyéb szolgáltatásokat is kínál. A hazai kínálat mellett szállás foglalható külföldön is, bárhol a világon. Szívesen megszervezik az utazás minden részletét, beleértve a repülőjegytől a transzfereken át a vízumok beszerzéséig. És  hogy jól végzik a munkájukat, bizonyítja számos kedves hangú visszajelzés, a honlapon is elhelyezett  többnyelvű referenciák, melyeket  a már meglévő elégedett ügyfeleik írták.

Belföldi céges programok – TWINS Travel utazási iroda
Belföldi céges programok – TWINS Travel utazási iroda

És még egy fontos tényező, a TWINS Travel utazási iroda elfogadja az Edenred utalványt, amit sok esetben nagyon kedvelnek a vállalkozások, tekintve hogy az Edenred sportutalvány is beváltható. A TWINS Travel utazási iroda  a belföldi céges utaztatás specialistája Önnek is segít!