Hamarosan jön az SQL Server 2016

Hamarosan jön az SQL Server 2016

2016. június 1-től áll rendelkezésre az SQL Server legfrissebb típusa, az SQL Server 2016, az SQL Server korábbi legnélkülözhetetlenebb kiadása, amely a Microsoft modern üzletpolitikáját képviseli.

Az SQL Server 2016 az üzletmenet szempontjából kritikus fontosságú modern funkciókkal érkezik, amelyekkel a felhasználók emelkedett adatvédelmet nyújtó okos alkalmazásokat, magas produktivitású adatkezelő, és bármilyen eszközön funkcionáló end-to-end BI és adatelemző alkalmazásokat fejleszthetnek – egységes telephelyi és felhős felhasználói inger mellett. Az SQL Server 2016 négy eltérő változatban érkezik: Enterprise, Standard, Express és Developer.

A bejelentéssel egyidőben a Microsoft iparági benchmark teszteket is bemutat, amelyek igazolják, hogy pillanatnyilag az SQL Server 2016 az az adatplatform a piacon, amely leginkább képes a kritikus kereskedelmi folyamatokat támogatni a modernizált, integrált funkcióknak és a kimagasló teljesítménynek hála, ezért ajánlott SQL Server 2016-ra váltani.