Gardróbfrissítés fenntartható módon

Gardróbfrissítés fenntartható módon

Gardróbfrissítés ősszel? Gyakran előfordul, hogy a ruhásszekrényben látható darabok csak egy egészen kis hányadát használják rendszeresen, míg a hátsó sarokba szorult kincsekről megfeledkeznek. A következő tippek segíthetnek a ruhatár fenntartható módon való frissítésében.

Önmagunk és a hangulatunk kifejezése magabiztosságot és erőt ad a mindennapokban. Ennek köszönhetően jelentős, hogy a ruhatárunk és a kiegészítőink illeszkedjenek a személyiségünkhöz. Ősszel gyakori elhatározás a gardróbfrissítés, ilyenkor örömest dobjuk fel új darabokkal a ruhatárunkat. A Samsung Galaxy S20 Fan Edition a jó néhány színvariációjának hála támogat abban, hogy megmutasd a Föld részére a személyiségedet, és a szelektálásban is segítségedre lehet. A következőkben részletezett praktikák megmutatják, hogyan frissítheted fel a ruhásszekrény tartalmát fenntartható módon.

1. Add tovább!

Minden gardróbfrissítés első állomása a szortírozás! Miután végeztél a válogatással, valószínű akadnak ezután olyan ruhadarabok, amelyekre neked ugyan már nincs szükséged, viszont valaki más részére kincs lehet! Készíts képtelenség képeket a Samsung Galaxy S20 Fan Edition konstrukcióival, amelyiknek hátlapján professzionális, háromlencsés kamerarendszer látható, ezáltal gyerekjáték a profi felvételek készítése! Hozzávetőlegesen művészi fotókat töltsd fel közösségi oldalak gardróbcsere csoportjaiba, ahol régi ruhadarabjaid új gazdára lelnek! Sőt még, hogy a ruhacsere örömét élvezed, környezettudatos módon frissítheted fel gardróbod tartalmát!

2. Zokniból karácsonyi manó

Tanácsos átnézni a egész ruhakészletet, egészen a pólóktól a sapkákon keresztül a zoknikig. Megannyi olyan ruhadarabra bukkanhatunk, amelytől nem kell megválnunk, mivelhogy más módon még felhasználhatjuk. Az ünnepek közeledtével nagyon sok olyan videó válik hozzáférhetővé, amelyből megismerhetjük példának okáért, hogy hogyan készíthetünk zokniból karácsonyi manót, vagy azt, hogyan alakul keresztül egy régi kabát szőrméje a Mikulás szakállává. Kuckózz be a gardróbba és kövesd a DIY videókat nélküle, hogy aggódnod kellene a telefonod akkumulátora folytán! A Samsung Galaxy S20 Fan Edition eszköz hosszú üzemidejű okos akkumulátora révén akár több órán keresztül is követheted kedvenc kézműves csatornádat. A Samsung Galaxy S20 FE készülékeden négy hónapon keresztül díjmentesen veheted igénybe a Youtube Premium szolgáltatását melynek hála hirdetések megszakítása nélkül élvezheted a videókat.

3. Engedd szabadjára a kreativitásod!

Ősszel ezer színben pompázik a természet. Ha Téged is inspirál ez a színkavalkád, akkor nagyszerű megoldás lehet a már nem hordott ruhák átfestése. Engedd el a fantáziád és hívd elő a találékony éned! Az évszak divat trendje a patchwork mintázat könnyűszerrel létrehozható akár az otthonodban is. Válogasd össze az összepasszoló színeket és mintákat, ezt követően varrd őket össze, hogy elkészüljön a trendi outfited. A legkorszerűbb színű és mintázatú ruhadarabjaidhoz nagyszerűen illeszkednek a Samsung Galaxy S20 FE készélekei is, amelyek 6 heterogén színben is elérhetőek, mint a Ködös Piros, Ködös Narancs, Ködös Levendula, Ködös Menta, Ködös Kék és Ködös Fehér.

+1 Készíts kapszula gardróbót!

Készítsd el a saját kapszula gardróbód, amelyiknek rendezési elve az egymáshoz illó ruhadarabok kombinálásán alapszik, ezáltal kevesebb ruhadarabból sokkal több outfit variációt állíthatsz össze. Készíthetsz akár külön kapszulát a heterogén alkalmakra, legyen szó munkáról, szórakozásról, vagy a mindennapokról. Kösd össze a szortírozást egy online közösségi élménnyel! Hívd meg a barátaidat egy ruha-mustrára a digitális térbe. A Samsung Galaxy S20 Fan Edition készülékein az LTE és a Wi-Fi 6 biztosítja a streamelés sebességét, ezáltal biztosan stabil marad a kapcsolat, míg ruhadarabokat válogatjátok!