Egymilliónál is több The Frame tévé kelt el 2021-ben

Egymilliónál is több The Frame tévé kelt el 2021-ben

A Samsung idén több mint egymillió darab The Frame televíziót forgalmazott világszinten, ez az első Lifestyle TV modell, amely milliós eladást ért el egy éven belül. A 2017-es bemutatkozása óta Észak-Amerikában és Európában is a kiemelkedően neves szerkezet összesített értékesítései az év végéig meghaladhatják a kétmilliót.

„A The Frame több mint szerény tévé, egy olyan Lifestyle termékről beszélünk, amely jellegzetes kialakításával a helyiség dísze lesz, óriási művészeti kínálatával mindazonáltal színt visz a felhasználók mindennapjaiba – nyilatkozta Simon Sung, a Samsung vizuális monitorok üzletágának alelnöke és a sales és marketing csapatának vezetője. – Még mindig az a célunk, hogy a The Frame képességeit még tovább fejlesszük, hogy az megfeleljen a felhasználók átalakuló igényeinek. Keressük az együttműködési lehetőségeket az erre nyitott galériákkal, múzeumokkal és művészekkel, hogy az Art Store kínálatát is tovább bővíthessük.”

Rendkívüli kialakításban találkozik a forma és a szerepkör

A The Frame a Samsung Lifestyle TV kínálatának leginkább közkedvelt darabja. A gépezet 2017-es bemutatása óta a kialakításában, elérhető funkcióiban és méretében ugyancsak örökösen alakult, hogy leginkább illeszkedjen a felhasználók átalakuló stílusához és életmódjához.

A felhasználók az utóbbi években több időt töltenek otthon, a tartalomfogyasztás tekintélyes hányada is az otthoni eszközökön történik, mindent összevetve a televízióktól is többet várnak, mindent összevetve egy letisztult monitor helyett egy olyan készüléket, amely feldobja a lakóhelyet. A The Frame precízen ilyen produktum, amely a legkorszerűbb trendeknek megfelelően magába foglal minden kardinális szerepkört és speciális formavilágával műalkotásként emeli az otthon fényét.

A képminőség fejlesztése és a felhasználói trendek alakulása okán a Samsung évente formált a The Frame újabb kiadásain. A 2020-as modell QLED monitort kapott, ezáltal a színei még élénkebbek lettek. Az eszközbe bekerült egy fényerő-érzékelő is, amely a környezeti fényhez igazítja a fényerőt, ezáltal a felhasználók még látványosabb képeket és videókat láthatnak. A társaság 2021 júliusában mutatta be világszinten a 85 colos The Frame modellt, ezzel már hét különféle méretben válik hozzáférhetővé a masina, 32-, 43-, 50-, 55-, 65-, 75- és 85 colos képátlóval, mindent összevetve jó néhány különféle stílushoz és lakásbelsőhöz is pompásan illik.

A 2021-es The Frame kávája mindössze 24,9 mm-es, közel fele olyan keskeny, mint előző évben, ezáltal az specifikus, cserélhető keretekkel egyesült erővel elegánsabb lett a megjelenése. A felhasználók a jellegzetes kiegészítőkkel könnyűszerrel személyre szabhatják a televíziót. Választhatnak a fehér, tikfa és barna színű korszerű, amellett a korszerű domborhatású keretek közül amelyek fehér és téglavörös színekben állnak rendelkezésre. A The Frame a falra szerelve egy igazi galéria hangulatát idézi, a stúdióállvánnyal mindazonáltal kreatívan elhelyezhető a szoba bármely részében.

Stratégiai együttműködések az Art Store kínálatának bővítéséért

A rendkívüli, korszerű kialakítás mellett a The Frame legszámottevőbb szolgáltatása az Art Store, a Samsung saját előfizetéses művészeti platformja. Mikor is a felhasználók nem használják a tévét, a Háttér mód segédkezésével az Art Store remekműveinek óriási gyűjteményéből választott alkotások kerülhetnek a képernyőre. A kikapcsolt képernyő ezáltal nem marad üres, sötét folt a lakóhely középpontjában, hanem a dekoráció nevezetes eleme lesz.

A The Frame Art Store felületén a felhasználók több mint 1500, kényesen válogatott, az egész világon elismert intézményekből származó műremekből állíthatják össze a saját perszonális gyűjteményüket. Az eszközön például megfigyelhetők a magyar Szépművészeti Múzeum, a párizsi Louvre, a madridi Prado Múzeum vagy a szentpétervári Ermitázs Állami Múzeum műkincsei. A Samsung állandóan bővíti a gyűjteményt olyan feltörekvő szerzők alkotásaival, akárcsak az internacionális fotóriporter-csapat, a Magnum Photos vagy a vezető fotóművészeti csoport, a YellowKorner. A társaság a korszerű, lenyűgöző műalkotásokkal képes megmutatni a The Frame QLED képminőségében rejlő lehetőségeket. Az mesterséges intelligencia alapú önvezérelt válogatási technológiája aprólékosan elemzi az egyéni ízlést és preferenciákat, ennek megfelelően ajánl eltérő műalkotásokat a felhasználók figyelmébe.

A The Frame azonkívül a 2020-as 500 megabájtról 2021-ben 6 gigabájtra növelt tárhelyet biztosít a fényképek részére, mindent összevetve akár 1200 UHD minőségű fotó tárolására is alkalmas, amelyek közül a felhasználók a kedvenceiket napról napra viszontláthatják a képernyőn.