Egyéniségünk kifejezésére ösztönöz a Samsung és a Vengru kollaborációja

Egyéniségünk kifejezésére ösztönöz a Samsung és a Vengru kollaborációja

Ikonikus darabját gondolta újra egy magyar designer márka a Samsung Magyarországgal kooperálva. A Vengru páratlan kollekcióját a Samsung Galaxy Z Fold4, Galaxy Z Flip4 és Galaxy Watch5 sorozat eszközei inspirálták, ezáltal a kivételes táskák és óraszíjak designját a kreativitás, önkifejezés, stílusos megjelenés és a mindennapi igényekre szabott kompakt megoldások definiálják. Az kooperáció keretében született exkluzív darabokra a Samsung Members alkalmazáson át csaphatnak le az újgenerációs tárgyak vásárlói.

Stílusunk az egyik leglátványosabb formája önkifejezésünknek. A Samsung legfrissebb összehajtható eszközei, a Galaxy Z Fold4 és Galaxy Z Flip4 például az egyediség, a leleményes szemléletmód és az alkotás szabadságának támogatására készültek. Ez adta az inspirációt a magyar designer márka, a Vengru részére is ahhoz, hogy a szerkezetek vásárlóinak stílusokhoz és a mindennapokhoz is kiválóan illeszkedő rendhagyó kiegészítőket tervezzen a Samsunggal kooperálva.

A kollaboráció esetén a magyar tervező egy már létező ikonikus darabját gondolta újra. A GEM mini bőrtáskák nevüket meghazudtolva, csaknem az összes létfontosságú eszközünknek, ezáltal telefonunk mellett a pénztárcánk és dokumentumaink részére is helyet biztosítanak kompakt kialakításuknak hála. Ám a kreativitás nem kizárólag a belső, hanem a külső megjelenés tekintetében is visszaköszön. A Samsung és Vengru együttes gyűjteménye három különféle, a korszerű összehajtható szerkezetek színei – fekete, bézs, lila, kék – ihlette táskát ajánl, amelyhez a vásárlók három opció közül választhatnak ezekhez illő szíjat. A példás egyediség érdekében mindezek jól vegyíthetők, övvel övtáskaként, de lánccal vagy keresztpánttal párosítva a hagyományos viselet kedvelői is megtalálják a számukra legegyedibb megoldást.

A táskák mellett a Galaxy Watch5 sorozat eszközei is új külsőt kaphatnak a márka által kreált sajátos bőr óraszíjak által, amellyel ezáltal viselőik minden élethelyzethez passzoló megjelenést kölcsönözhetnek maguknak. A Vengru óraszíjak tervezését a testreszabhatóság inspirálta, az különleges darabok közül kettő a férfi, négy verzió ugyanakkor a női célközönség részére lett kifejlesztve.

„A kreativitás és önkifejezés támogatása szintúgy releváns üzenetek a Samsung részére, mindent összevetve örömmel dolgozunk egyesült erővel olyan magyar korunkbeli művészekkel és tervezőkkel, akik részére inspirációt jelentenek tárgyaink. A Galaxy Z Flip4 és Z Fold4 ledönti a korábbi határokat és igazán teret enged a képzelőerőnek, izgalmas ezzel szemben látni, hogy ez a divat világában, az páratlan kollaborációkon át hogyan válik valóra.” – – közölte Samu Zsófia, a Samsung Magyarország kommunikációs vezetője. „Az kooperáció keretében Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Fold4 vagy Galaxy Watch5 tulajdonosok, a Samsung Members alkalmazáson át választhatnak a szerkezethez a kivételes Vengru kollekcióból egy bőrtáskát vagy óraszíjat, hogy ezzel is még egyedibbé és kifejezőbbé tegyék a stílusukat.