Egy új sportos és dinamikus Nissan

Egy új sportos és dinamikus Nissan Juke Dynamic Edition

A Nissan a Juke modern, speciális limitált kiadásával jelentkezik. A Dynamic Edition azoknak szól, akik egy stílusos gépkocsiban szeretnék megcsillogtatni személyiségüket.

A mostantól elérhető Juke Dynamic Edition két eltérő – érzéki vörös és gránit fekete – külső fényezéssel, ugyanakkor az alapfelszereltséghez tartozó, teljes körű piros személyre szabási csomaggal kapható. A csomagba tartoznak a színben illeszkedő első és hátsó lökhárító díszlécek, az jellegzetes fényszórógyűrűk, a külső visszapillantó tükrök burkolata, a tetőspoiler, az ajtóküszöb csíkok és a 18 colos könnyűfém keréktárcsák betétei.

A megújulás az utastérben is folytatódik, ahol két korszerű elem is a Juke modellben mutatkozik be. A belső tér kényelmét a vezető és az utas oldalán is piros szegéllyel ellátott prémium sportülések emelik még magasabb szintre. A visszapillantó tükrök modern piros burkolata a gépjármű jellegzetes megjelenését és könnyedségét erősíti, az ugyancsak élénkpiros színben kialakított középkonzollal, szellőzőnyílásokkal és ajtókárpittal összhangban. A megjelenés és minőség nagyszerű összhangját a piros, hímzett Juke márkajelzéssel díszített fekete padlószőnyegek adják meg.

Egy új sportos és dinamikus Nissan Juke Dynamic Edition
Egy új sportos és dinamikus Nissan Juke Dynamic Edition

A Juke Dynamic Edition a modell két legkeresettebb motorjával, az 1,2 literes DIG-T 115 benzines (5,8 l/100 és 130 g/km) és az 1,5 literes dCi 110 dízelmotorral (4,1 l/100 és 107 g/km) kapható.

A Dynamic Edition kiindulópontját a magas szintű alapfelszereltséget jelentő, közkedvelt N-Connecta felszereltségi szint adja. A listán megtalálható a NissanConnect 5,8 hüvelykes érintőképernyős navigációs és szórakoztatórendszer, a DAB digitális rádió és a tolatókamera. A felszereltség részét képezik az elektromosan behajtható visszapillantó tükrök és a Start/Stop gombbal kiegészített nagy tudású kulcs is.

A választható extrák közé tartoznak a Nissan modernizált Aktív Biztonsági Pajzs csomag elemei, példaként a 360 fokos parkolókamera, a sávelhagyás-jelzés, a holttérfigyelés és a mozgó tárgyakat észlelő szerepkör.

A Nissan Juke Dynamic Edition kedvezményes indulóára 5 219 000 Ft.