Egy alkalmatosság a család minden tagjának: megjött a Galaxy Tab A 10.5

Egy alkalmatosság a család minden tagjának: megjött a Galaxy Tab A 10.5

A Samsung Electronics elénk tárta a Samsung Galaxy Tab A 10.5-öt, a tabletet, ahol az egész család örömét lelheti otthon és útközben hasonlóképpen. A családbarát mulattató funkcióknak, a fejlett audio és vizuális jellemzőknek hála a Galaxy Tab A 10.5 észbontó szerkezet a kedvenc filmek és műsorok megtekintéséhez bárhol, bármikor. Nem számít, hogy épp a kanapén pihenünk vagy úton vagyunk, a Galaxy Tab A 10.5 órákig képes szórakoztatni a családot. Az olyan csatlakoztatott funkcióknak hála, mint a Samsung SmartThings, az otthonunk vezérlése még nem volt ilyen hétköznapi.

„Büszkén jelentjük be a Galaxy Tab A 10.5-öt, a Samsung tablet portfóliójának legkorszerűbb tagját, amely technikai adottságainak hála egyszerűbbé és szórakoztatóbbá teszi az életet az egész család részére – közölte Jason Lee, Samsung Electronics igazgatója, a Mobilkommunikációs üzletág tablet termékstratégiájáért felelős csoportjának vezetője. – Az újragondolt kialakítás, a fejlett szülői felügyeleti funkciók és a korszerű, otthoni összekapcsolhatóságot segítő jellemzők teszik a Galaxy Tab A 10.5-öt a korszerű háztartások elengedhetetlen kiegészítőjévé.”

A Galaxy Tab A 10.5 tableten a családdal, barátokkal együttesen nézhetünk filmeket, játszhatunk vagy böngészhetjük az internetet. A készülék nagyon keskeny kávájának betudhatóan a 10,5 colos kijelzővel ellátott konstrukció megjelenése cicoma mentes és jó megjelenésű. A szerkezet négy sarkán fedezhető fel, Dolby Atmos technológiára épülő hangszórók kitűnő, a felhasználót nagyjából körül ölelő hangzást biztosítva emelik a szórakozást új szintre.

A Kids Mode funkcióval a szülők felügyelhetik és irányíthatják a Galaxy Tab A 10.5-ön megjelenő tartalmakat, ezenkívül megszabhatják, hogy gyermekük mennyi ideig használja a szerkezetet, amit úgy terveztek, hogy a ismeretszerzés ás a szórakozás egyidejűleg legyen rajta élvezetes és biztonságos. Ez a mód magában foglalja a Kids Browser böngészőt és a Galaxy Apps for Kids applikációt, azonkívül nyolc másfajta, térítésmentesen elérhető gyerekbarát alkalmazást is. A kínálatban a Toca Hair Salon 3 és a BRIO World – Railway is megtalálható. A Galaxy Tab A 10.5 Multi User Mode-jának betudhatóan több felhasználói fiók is megalkotható, mindent összevetve a gyerekek és a szülők akár külön-külön is bejelentkezhetnek a szerkezetbe.

A Samsung Galaxy Tab A 10.5 korszerűsített csatlakoztatható funkcióinak hála most minden eddiginél egyszerűbb a családi életet és az otthoni teendőket szervezni. A Samsung Always On Daily Board felület egy helyen teszi elérhetővé a felhasználók kedvenc fotóit, és az olyan mindennapi információkkal szolgáló alkalmazásokat, mint az időjárás-előrejelzést, a naptárat és az órát. A családbarát Galaxy Tab A 10.5 tableten elérhető SmartThings alkalmazás hozzájárulásával akár egyetlen gombnyomással irányíthatók az otthoni okos berendezések. Legyen szó a lefekvéshez kötődő előkészületekről vagy a fűtés szabályozásáról, a modern Samsung Galaxy Tab A 10.5 tablettel szolidan irányíthatjuk okos otthonunkat.