Diane Keaton és Jane Fonda együtt egy vígjátékban

Diane Keaton és Jane Fonda együtt egy vígjátékban

Diane Keaton, Jane Fonda és Candice Bergen is megjelenik a Book Club (Könyvklub) című idilli vígjátékban, amelyről a hamar kezdődő cannes-i filmfesztiválon hallhatnak többet a forgalmazók.

A Kaliforniában játszódó vígjáték négy, hatvanas éveit taposó barátnőről szól, akik havonta összeülő könyvklubjukban beszélnek meg egymással egy-egy könyvet. A szürke ötven árnyalata című regény viszont váratlan fordulatot hoz az életükben.

A filmet Bill Holderman, az A Walk in the Woods producere rendezi saját forgatókönyvéből, melyet Erin Simmsszel közösen írt. A rendezőként debütáló Holderman producerként is közreműködik a film elkészítésében Simms, Andrew Duncan és Alex Saks társaságában.

A deadline.com értesülése alapján a ebben a pillanatban az előkészületeknél tartó Book Clubot a cannes-i internacionális forgalmazói vásáron mutatják be a előrelátható érdeklődőknek.

Keaton egykettőre a Hampstead című idili komédiában érzékelhető a filmvásznon Brendan Gleeson társaságában. Azonfelül a Divanation című Netflix-produkciót forgatja Bette Milderrel és Goldie Hawnnal.

Fonda mostanában fejezte be a Netflixnél az Our Souls At Night forgatását Robert Redforddal. Valamint negyedik évadához érkezett szintén a Netfixnél Grace és Frankie című szériája Lily Tomlinnel.

mti