Boban Markovic és Bródy János is fellép a Mézesvölgyi Nyár rendezvényen

Boban Markovic és Bródy János is fellép a Mézesvölgyi Nyár rendezvényen

Ebben az évben is megrendezik Veresegyházon a Mézesvölgyi Nyár titulussal rendelkező szabadtéri rendezvénysorozatot. A szervezők ezúttal két helyszínen több mint 20 színházi és gyermekprogrammal, ezenkívül koncertekkel várják az érdeklődőket július 6. és augusztus 25. közt.

A Veres1Színház által rendezett Mézesvölgyi Nyár programsorozat július 6-i nyitóelőadásán az ExperiDance Produkció lép fel Nagyidai cigányok című tánckomédiájával a Búcsú téri nagyszínpadon. Ugyancsak a nagyszínpadon láthatja a publikum a Bob herceg című nagyoperettet július 20-án Kállai Bori és Dósa Mátyás főszereplésével – olvasható a szervezők közleményében.

Július 28-án Bródy János, augusztus 3-án mindazonáltal a Boban Markovic Orkestar ad koncertet Veresegyházon. A világhírű szerb trombitaművész zenekara sztárvendégként Tóth Gabi énekesnőt látja ezután vendégül a nagyszínpadon.

A vígjátékok kedvelői július 13-án Pindroch Csaba, Schell Judit és Molnár Piroska főszereplésével a Boeing, Boeing című komédiát láthatják a Mézesvölgyi Nyár nagyszínpadán; ugyanitt augusztus 17-én Gesztesi Károly és Beleznay Endre főszereplésével kerül műsorra Ray Cooney A miniszter félrelép című vígjátéka.

Több családi program is lesz a nagyszínpadon, mindent összevetve július 20-án Kocsák Tibor új mesemusicalje, a Rigócsőr királyfi kerül színpadra, augusztus 4-én Halász Judit ad koncertet, augusztus 25-én mindazonáltal, a rendezvénysorozat zárásaként Presser Gábor és Sztevanovity Dusán A padlás című musicaljét láthatja a publikum a Győri Nemzeti Színház előadásában.

Az információ alapján a veresegyházi nagyszínpad mellett, amely Pest megye legnagyobb szabadtéri helyszínének számít 1344 fős befogadó képességével, egy 400 néző befogadására alkalmas, második színpadot is megalkotnak a Fabriczius udvarban, amely mesedarabok, azonkívül kamaraelőadások színtere lesz. Itt láthatja a nézők többek között Kern András főszereplésével A kellékes című darabot július 11-én, Pokorny Lia Dolgok, amikért javasolt élni című színházi játékát augusztus 8-án, illetve Vándor Évával a Shirley Valentine című komédiát augusztus 22-én.

A parádé részletes programja és egyéb tudnivalók fellelhetőek a Mézesvölgyi Nyár 2018 honlapján: http://mezesvolgyinyar.hu.

mti