A válasz, hogyan lehet Ön is magabiztos és tudatos értékesítő

Hétköznapi mentalisták című könyv

A rövid válasz az, hogy mindössze el kell olvasnia a Hétköznapi mentalisták című könyvet. Viszont nem kötelező! Maradhat minden a régiben, ha teljesen elégedett és nem akar többet már elérni az életben. Ugyanis a könyv kizárólag azoknak szól, akik képezni akarják magukat, hogy sikeresebbek legyenek és több pénzt keressenek. Ön mit szeretne? Fejlődni és több pénzt keresni, vagy maradni a lustaság szintjén?

A „hagyományos” értékesítési modell sokak szerint sajnos már nem működik. Számtalan forrásból öntik ránk a „jobbnál jobb” ajánlatokat, csak győzzük elutasítani azokat. Mégis hogyan lehet akkor hatékonyan értékesíteni? Kendra Tamás és Vízvári Albert, a Hétköznapi mentalisták könyv szerzői megadják a választ a könyvükben. Olyan értékesítési modellt írtak le, amely teljesen újszerű, modern megközelítése a ma ténylegesen működő értékesítésnek.

Hétköznapi mentalisták című könyv borító
Hétköznapi mentalisták című könyv borító

„Ez egy veszélyes olvasmány. Ráadásul sok dolog nem is igaz benne. … De ennek ellenére, ez a könyv néhány embernek rettentően hasznos lesz. … lesznek olyanok, akiknek nagymértékben fogja növelni a bevételeit. Másoknak meg esélyt fog adni arra, hogy jobb mederbe tereljék az életüket? De hogy te melyik csapathoz fogsz tartozni …”

A Hétköznapi mentalisták szakít a hagyományokkal, és a vevő vágyait helyezi fókuszba. Bemutatja, hogyan lehet felkelteni az érdeklődést, elérni, ami minden értékesítő vágya: az ügyfél akarja azt, amit kínálunk neki. Sőt, ezen túlmenően a vevő a vásárlás után is elégedett lesz, és akár rendszeresen visszajár, hiszen pontosan azt kapja, amire érzése szerint szüksége van. És ez minden értékesítő álma.

Szóval ajánlom ezt a könyvet minden értékesítőnek, aki jobb szeretne lenni és több pénzt keresni kevesebb munkával. Ugyanakkor ajánlom a Hétköznapi mentalisták elolvasását mindenkinek, főleg családapáknak és anyukáknak, akik jobb és eredményesebb kommunikációt szeretnének. A kamasz gyerekek szüleinek pedig egyenesen kötelezővé tenném.