A Samsung új Pro Endurance memóriakártyáját hosszú távú videózásra tervezték

A Samsung új Pro Endurance memóriakártyáját hosszú távú videózásra tervezték

A Samsung, a memóriatechnológiák internacionális szakértője, elénk tárja legfrissebb microSD kártyáját, a PRO Endurance szériát. A kivételes kialakítású kártyák egyedülállóan használhatók térfigyelő kamerák, menetrögzítők, kapucsengők vagy testkamerák tárhelybővítésére. A Samsung PRO Endurance ellenállóságának és nagyszerű teljesítményének betudhatóan örök felvételek és -visszajátszások során is megbízható.

„A hosszú távú, tartós videós megoldásokat egyre több szféraban használjuk, a biztonsági kameráktól egészen a korszerű kapucsengőkig, a PRO Endurance széria ugyanakkor precízen itt teljesít jól – közölte KyuYoung Lee, a Samsung Memória üzletágának alelnöke. – A modern memóriakártyában a lakossági és kereskedelmi felhasználók úgyszintén megbízhatnak, a felvételek még extrém szituációk közt sem szakadnak meg.”

Időtálló modern műszaki megoldás

A Samsung megbízható NAND flash memóriájával készült PRO Endurance kártyák akár 16 éven (140 160 órán) át tartó szüntelen felvételt is képesek kezelni, mindent összevetve egyetlen lényeges részlet sem veszik el. Egyetlen PRO Endurance memória akár 33 átlagos élettartamú sebesség-központú kártyát képes kiváltani, ezzel tekintélyes költség takarítható meg és hatékonyabbá válhat a töretlen videós megfigyelés.

Modernizált teljesítmény

A Samsung új memóriakártyája akár 100 MB/mp olvasási- és 40 MB/mp írási sebességre is képes és Class 10 besorolást ért el, akár U3 (UHS Speed Class 3) és V30 (Video Speed Class 30) videósebesség-osztályokkal. A kártya mindent összevetve alkalmas nagy méretű és -felbontású fájlok kezelésére akár folytonos Full HD vagy 4K felvétel mellett.

Strapabíró kialakítás

A kültéri megfigyelő- és testkamerákra nehéz helyzetekben is számítanak a felhasználók, a PRO Endurance sorozatot mindazonáltal ennek megfelelően tervezték. A hat külső behatás elleni védelem támogatja a szűnni nem akaró működést. A víz, a mágnesesség, a röntgensugarak és az extrém hőmérséklet elleni védelem mellett, a kártya kopás- és ütésálló is.