A Samsung przentálja a korszerű Galaxy A71 és Galaxy A51 okostelefonokat

A Samsung przentálja a korszerű Galaxy A71 és Galaxy A51 okostelefonokat

A modernizált masinák négy kamerával, Infinity-O kijelzővel és hosszú üzemidővel érkeznek.

A Samsung elénk tárja a Galaxy A sorozat legmodernebb tagjait, a Galaxy A71 és Galaxy A51 telefonokat. A kimagasló újításokat és nagyszerű mobil élményeket kínáló masinák modernizált funkciókkal érkeznek. A hosszabb üzemidőt biztosító akku egy mozgalmas napon is megbízható társ, az nagy tudású kamera a felhasználó szemével látja a világot, az Infinity-O, határtalan megjelenítőn ugyanakkor káprázatos részletességgel jeleníthetők meg az eltérő tartalmak.

“Jelentős boldogság számunkra, hogy a Galaxy A széria sikere a Galaxy A71 és Galaxy A51 okostelefonokkal folytatódhat tovább. Tavalyi indulása óta a Galaxy A portfolió a cég egyik legkedveltebb készülékcsaládjává lépett elő. A Galaxy A71 és Galaxy A51 telefonok a fogyasztóknak leginkább releváns innovációkkal érkeznek – közölte Kunos Balázs, a Samsung Electronics Magyarország alelnöke. – Tudjuk, hogy a felhasználóknak olyan eszközökre van szükségük, amelyek esztétikusak, sokáig használhatók és minden élményt nyomban meg lehet velük örökíteni. Büszkék vagyunk arra, hogy a legkorszerűbb Galaxy A gépezetek egyszerűen teljesítik ezeket az elvárásokat.”

Korszerűsített kamera

A Galaxy A71 és Galaxy A51 telefonok négy rendkívüli hatékonyságú kameráját arra tervezték, hogy az élet legnélkülözhetetlenebb pillanatait örökítsék meg. A Főkamera mellett az Ultraszéles látószögű, a Makró kamera és a Mélységérzékelő üzemelését is olyan nagy tudású megoldások egészítik ki, amelyekkel a Galaxy A 71 és Galaxy A51 eszközök változatos élethelyzetekben is részletes és ragyogó képeket készítenek.

A Galaxy A71 64 megapixeles, és a Galaxy A51 48 megapixeles kamerája páratlan minőségű képeket előállít. Akár éjjel, akár nappal történnek a rendezvények, a kamera a lehető legnagyobb részletességgel és élénk színekkel örökíti meg őket. Az Ultraszéles látószögű lencse az emberi szemhez hasonlóan 123 fokos látószögben fényképez, az nagy tudású váltás szerepkör ugyanakkor minden helyzetben nyújt támogatást megkeresni az ideális felvételi módot. A Makró kamera kristálytisztán ragadja meg a közeli eszközök részleteit, miközben a Mélységérzékelő az Élőfókusz módnak hála kiemeli a képek témáját.

Kiváló színvonalú videófelvétel

A Szuperstabil felvétel funkcióval a legmozgalmasabb kalandokról is megkapó felvételek készülhetnek. A Szuperstabil felvétel csökkenti a kamera rázkódását, ha a videó alanya vagy készítője mozgásban van a rögzítés közben. A jellegzetes funkcióval a felhasználók akár futás közben vagy nehéz terepen is kényelmesen megörökíthetik a meghatározó pillanatokat.

Határtalan kijelző-élmény

A Galaxy A71 és a Galaxy A51 éppúgy Super AMOLED Infinity-O, határtalan kijelzővel érkezik. A 6,7- és 6,5 colos monitorok csodálatos élményt biztosítanak mindkét készüléken. A felhasználók kizárhatják a külvilágot és teljesen a tartalomra koncentrálhatnak a Samsung korábbi legnagyobb mobilkijelzőinek egyikén.

Korlátlan kapcsolat

A Galaxy A71 és a Galaxy A51 is erőteljes, 4500, valamint 4000 mAh kapacitású akkumulátorral érkezik, ezáltal az egész napon keresztül használhatók. A Galaxy okostelefonoknál megszokott 25 és 15 wattos gyorstöltéssel a felhasználók töltés során sem maradnak sokáig a szerkezetük nélkül.