A Samsung nyomtatási megoldásai a sebesség, az irodai integráció és a minőség révén változtatják meg a vállalati környezetet

A Samsung nyomtatási megoldásai a sebesség, az irodai integráció és a minőség révén változtatják meg a vállalati környezetet

A Samsung új nyomtatási megoldása segítséget nyújt az egyszerűbb hálózati csatlakozást és hatékonyabb munkavégzést lehetővé tevő intelligensebb irodák kiépítéséhez.

A Samsung vadonatúj A3-as formátumú multifunkcionális nyomtatója (MFP), a MultiXpress 7 (MX7) lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy teljesen átalakítsák munkakörnyezetüket. Egyszerű használatának köszönhetően a készülék megváltoztathatja az irodai munkafolyamatokat, ezzel jobb munkateljesítményt, valamint rendkívül hatékony, intelligens új munkahelyeket hoz létre.

„A munka világa gyorsan változik, és egyre fontosabbá válik, hogy azt bármilyen eszközről és bárhonnan el lehessen végezni. A MultiXpress 7 révén a rendkívüli feldolgozási sebességet a vállalatok számára szükséges hálózati csatlakozási lehetőségekkel és minőséggel kombináltuk” – mondta Dr. Ki Ho Kim, a Samsung Electronics nyomtatási megoldások üzletágának ügyvezető alelnöke.

Az új MX7-es rendkívül gyors. Ez az egyetlen olyan A3-as formátumú MFP a piacon, amelyet négymagos processzor működtet. Ez lehetővé teszi, hogy a készülék könnyedén és gyorsan dolgozzon fel bármilyen dokumentumot, faxüzenetet vagy szkennelési feladatot. A továbbfejlesztet Smart UX 2.0-nak köszönhetően a felhasználók nyomtatás előtt közvetlenül a készülékről is megtekinthetik, és módosíthatják a fájlokat.

Növekvő hatékonyság és termelékenység a vállalati ügyfelek számára

Az MX7-es négymagos processzora nagyobb hatékonyságot és még gyorsabb működést tesz lehetővé. Az MX7-es számára elég 18 másodperc az elinduláshoz, és 12 másodperc alatt képes arra, hogy alvó üzemmódból használatra kész állapotba álljon vissza. Az 1200 dpi-s felbontású kiváló képminőséget teljes sebességgel történő működés közben is képes produkálni. Mindössze 3 másodpercre van szüksége ahhoz, hogy egy fekete-fehér, és 4,5 másodpercre, hogy egy színes nyomtatást elkezdjen, természetesen ügyelve a kiváló nyomtatási minőségre is.

Az MX7-es jelentősen lecsökkenti a szkenneléshez szükséges időt is: a percenként akár 120 egyoldalú és 240 kétoldalú képszkennelési sebességével az iparágon belül rendkívülinek mondható teljesítményre képes. A 802.11ac szabványú hálózati chipje révén – amely háromszor gyorsabb, mint a régebbi 802.11n technológia – gyorsabb irodai csatlakozásra képes. Az MX7 a Bluetooth Low Energy csatlakozási funkciója révén folyamatosan rendelkezésre áll a felhasználók számára, így azok könnyedén rácsatlakozhatnak, és használhatják, ha kellő közelségben vannak a készülékhez.

Intelligensebb és biztonságosabb munkakörnyezet a Smart UX 2.0 révén

Az MX7 továbbfejlesztett 10,1 hüvelykes kijelzője elforgatható, így rugalmasabbá válik a dokumentumok megtekintése, és jobban személyre szabható a felhasználói élmény a Samsung saját nyomtatói App Store-jából letölthető alkalmazások segítségével. A vállalati ügyfelek egy sor olyan intelligens alkalmazás közül választhatnak, amelyeket az üzletmenet megkönnyítéséhez fejlesztettek ki – ilyen például a Workbook Composer és a Smart Service is.

A Smart UX Center olyan Workspace Cloud funkcióval rendelkezik, amely révén bármely készüléken megtekinthetők és módosíthatók a dokumentumok, ezzel pedig igen rugalmassá tehető a munkakörnyezet. A Smart UX Center az SCP Pro-t is támogatja, valamint a több mint 20 független szoftveres megoldás segítségével problémamentesen illeszkedik a már meglévő irodai felhőalapú szolgáltatásokba és szerverhálózatokba. A fokozottabb biztonság érdekében a vállalati ügyfelek számára rendelkezésre áll a Tray Locking Kit, azaz az iparágon belül az első olyan digitális biztonsági megoldás, amely azáltal garantálja a nyomtatás biztonságát, hogy csak az illetékes személyzet számára teszi lehetővé – ha azok a készülék közelében tartózkodnak –, hogy bizalmas jellegű dokumentumokat nyomtassanak.

Nagy teljesítmény

Az MX7-es képes akár 300 000 oldalt is nyomtatni egy hónap alatt, és olyan nagyméretű tonerkazettákat használ, amelyekkel a felhasználók akár 30 000 színes vagy 45 000 fekete-fehér oldalt is kinyomtathatnak. A készülék továbbá időtakarékos és költséghatékony eszközökkel is bővíthető, mint az automatikus dokumentum-lefűző, amely 60 papírlapot vagy egy 80 oldalas könyvet is képes lefűzni.

(forrás: Samsung)