A Samsung legmodernebb fejlesztési a kijelzőtechnológiában

A Samsung legmodernebb fejlesztési a kijelzőtechnológiában

A Samsung a 2016-os Integrated System Europe (ISE) expón tárja a közönség elé korszerűsödött digitális kijelzők és vizuális megoldások termékpalettáját Amszterdamban. Az „újítás korszerű szintre emelése” vezérelvet követve a Samsung például a kiskereskedelmi, a vendéglátói, a tárgyalótermi és a mulattató terekre cizellált kijelzők több típusát mutatja be. A Samsung aktuális leghatalmasabb ISE pavilonján, 1415 négyzetméteren fogadja a látogatókat, akik közvetlenül fedezhetik fel a társaság elképzeléseit a jövő kijelzőtechnológiájáról.

„A Samsung a világ legkiválóbb és legerősebb vizuális kijelzőinek gyártójaként szűnni nem akaróan kutatja a különféle módokat, hogy még inkább fejlessze műszaki megoldását, így biztosítva vásárlói részére, hogy korszerű és példa nélküli élményt nyújthassanak saját vásárlóiknak – hangoztatta Seog-gi Kim, a Samsung Electronics Vizuális Kijelzők üzletágának szenior alelnöke. – Igencsak örülünk annak, hogy a jövőre vonatkozó elképzeléseink megelevenedhetnek az ISE 2016-on. Jelentősen várjuk, hogy bemutathassuk, hogy a teljes kijelző portfóliónk és a legkorszerűbb technológiánk által milyen modern opciók nyílhatnak meg partnereink előtt a modern és interaktív tartalmak közvetítése terén.”

A Samsung sokszínű termékcsaládja a magasfokú video falaktól a kristálytiszta LED kijelzőkön keresztül egészen a kereskedőbarát átlátszó OLED és tükör képernyőkig terjed. Ezek minden egyes darabja segít megmutatni a látogatóknak a lenyűgöző és informatív vizuális környezet értékét, azaz, hogy az milyen befolyásoló erővel bír a vásárlói lojalitás kialakításában és végső soron az értékesítés ösztönzésében.

Erőteljes és tartós kültéri kijelzők

A Samsung kültéri kijelző sorozata kínálja az üzemek részére, hogy még a leghatalmasabb kihívást jelentő helyzetekben is éles, kitűnően megfigyelhető tartalmakat osszanak meg. Miközben az az OH55D kijelzőnél is előtérbe kerül, a Samsung kültéri modern műszaki megoldásai belső hűtési és fűtési rendszert alkalmaznak, amely a folyamatos hatékonyság miatt akár -30 °C és 50 °C közt is képes a külső körülményekhez igazítani a beállításokat. Ezenfelül az OH55D kijelző IP56 megfelelőségi nyilatkozattal is el van látva, mindent összevetve ellenáll a por és víz okozta károknak is.

A Samsung legmodernebb fejlesztési a kijelzőtechnológiában
A Samsung legmodernebb fejlesztési a kijelzőtechnológiában

Az OH55D kijelző az egyenletes, 2 500 nites fényerejének és az 5 000:1 kontrasztarányának betudhatóan pavilonokban és más komplex kültéri események helyszínén is elhelyezhető. Az önműködő fényerő érzékelővel ellátva – amely valós idejű konfigurálást kínál – a fogyasztók számára nem lehet kérdés, hogy az adott természetes- és háttérfényforrások csak minimálisan befolyásolják ezt követően a kijelző képét, az üzeneteik tisztán láthatóak lesznek.

Professzionális videofalak

A professzionális, keskeny (3,5 mm-es, kávától-káváig) kialakítású UD55E-A videófalak kereskedelmi, beltéri és nyilvános alkalmazásra hasonlóképpen optimálisak. A tiszta és egyenletes tartalomsugárzás érdekében ötvözik a korszerűsített színkezelési képességet, ugyanakkor a nagyméretű kijelzők nyújtotta képi hatást. A kifogástalanul precíz fényerő és színhelyesség érdekében az összes UD55E-A videofal szigorú gyári ellenőrzésen és hangoláson esik keresztül, mielőtt forgalomba kerül. Ennek betudhatóan a képernyőkön közvetített üzenetek problémamentesen juthatnak el a nézőkhöz. A kijelzők a piacon elsőként rendelkeznek integrált DisplayPort (DP) 1.2 és HDMI bemenetekkel is, mindent összevetve UHD tartalmak lejátszására is képesek különféle konfigurációk mellett.

A expón bemutatkozik a piacon pillanatnyilag elérhető legkeskenyebb kijelző fal is. A Samsung UHF-E képernyő „kávától káváig” kialakítású, vagyis felső és bal oldalain mindössze 0,9 mm, alsó és jobb szélein mindazonáltal mindössze 0,5 mm vastag a kerete. A keskeny dizájnnak betudhatóan maga masina nem vonja el a figyelmet, ezáltal a néző csakis a vetített tartalomra összpontosíthat. A korábbi modellekre is sajátos tartósság és színmegjelenítő képesség mellett az UHF-E videofal cicoma mentes, stílusos alternatívát nyújt a problémamentes beltéri tartalomsugárzásra.

Kis pixeltávolságú LED kijelzők

A vállalati, vezérlői és ügyféltájékoztatási szándékkal létrehozott beltéri Samsung SMART LED kijelzők alkalmasak a tartalmak figyelemfelkeltő közvetítésére, és alacsonyabb üzemeltetési költség mellett is ösztönzik az interakciót. A legfejlettebb diódákkal és egyedileg beállítható, 1,5 és 2,5 mm közötti képponttávolságú képernyők problémamentesen tudják visszaadni a vizuális információkat, míg az egyes felhasználók egyedi elvárásaihoz is alkalmazkodnak. A Samsung legkorszerűbb televízióira sajátos mély kontrasztot, valósághű képet, azonkívül színkonzisztenciát nyújtják a LED Signage árucikk-csoport elemei is, amelyeken ezáltal az üzenetek kiemelkedhetnek a gyakran túlzsúfolt beltéri környezetből.

A Samsung beltéri LED kijelzői a jobb teljesítmény mellett a rezsi kiadások terén is jutányosabb opciót biztosítanak, mint a tradíciókhoz hű tantermekben és tárgyalókban alkalmazott modern műszaki megoldások. A Samsung LED kijelzők alkalmasak projektorok és analóg táblák helyettesítésére is, mert változatos megoldású eszközt ötvöznek egyetlen készülékben, ennek köszönhetően szélesebbre tárják a tartalommegosztási lehetőségeket és támogatják az optimális kooperációt.

Korszerű generációs kiskereskedelem

A Samsung a „jövő kiskereskedelme” tárlat alkalmából szeretné minden résztvevőnek bemutatni, hogy hogyan vezethetnek az interaktív és szenzoros kijelzők egy újfajta vásárlói lojalitás felé. A Samsung ML55E tükör kijelzője és a TO55F átlátszó OLED signage termékei reklám feladatokra és eltérő üzenetek megjelenítésére ugyanúgy kiválóak. Az eszközöket használhatjuk akár egy heterogén kiegészítőket és termékeket bemutató virtuális katalógusként is. A kijelzők a divat- és szépségipar területén alkalmazva ugyanakkor akár tükörként is hasznosíthatók, mindent összevetve a vásárlók láthatják, hogy az adott áru hogyan állna rajtuk, ezáltal sokkal megalapozottabb vásárlói döntés születhet.