A Samsung és az IGEL Technology megalkotta a jövő virtuális munkahelyét

A Samsung és az IGEL Technology megalkotta a jövő virtuális munkahelyét

A Samsung Electronics prezentálta legfrissebb vékony kliens kijelzőit: ma a 21,5 colos TC222L és a 23,5 colos TC242L modellekkel bővült a vállalat felhő-alapú monitorpalettája. A modern szerkezetek ötvözik az IGEL iparágvezető vékony kliens program megoldását a Samsung úttörő kijelzőtechnológiájával, mindent összevetve egy teljesen specifikus, asztali megoldást biztosítanak az intézmények részére, hogy a felhőn keresztül távolról is elérjék a jelentős iratokat és adatokat.

A Samsung a vékony kliens alapú megoldások átfogó szállítójával, az IGEL-lel kooperálva alkotta meg a TC222L és TC242L felhő-alapú kijelzőket, amelyek nagyon sok integrált konfigurációs, kezelési és támogatási eszközt tartalmaznak. Mindkét megjelenítőn Linux operációs rendszer fut, lehetővé téve a távoli hálózatok és az internetes programok elérését. Az IGEL kiegészítő Universal Management Suite 5 (UMS5) platformja könnyűszerrel hasznavehető vezérlőegységet ad, mindent összevetve nyomon követhetővé válnak a kliensek konfigurációi. A konzol ezenkívül kínálja a vezetők részére, hogy automatán alkalmazzák a konfiguráció módosításait a vállalaton belül funkcionáló minden vékony kliens eszközön.

Az IGEL integrált szoftvere megbízható, többprotokollos kapcsolódást biztosít a tradicionális VDI-környezetekhez és az olyan felhő-alapú forrásokhoz, akárcsak a Citrix, a VMware és a Microsoft által is kínáltak. A távoli konfigurálási, megfigyelési, jelentéskészítési és adminisztrációs feladatok automatizálásához ezenfelül egy hatékony felügyeleti szerkentyű is rendelkezésre áll. Az integrált Linux Thin Client OS szoftverplatform segédkezésével a felhasználók biztonságosan integrálhatják egy sor felhő-alapú virtuális applikációba a nagyobb asztali alkalmazásokat és masinákat. Ennek eredménye egy egyszerű, univerzális kialakítás, amelyhez minimális mennyiségű kábelezésre van szükség, és amely egybefogja a bemeneti eszközöket, tiszta, átlátható munkaállomást hozva létre.

„Napjaink vállalatai azokat a legkorszerűbb, költségkímélő technológiákat keresik, amelyek ideális rugalmasságot adnak a távoli műveletek támogatásához úgy, hogy eközben védelmet is nyújtanak a felmerülő adatbiztonsági fenyegetések ellen” – nyilatkozta Seog-gi Kim, a Samsung Electronics Vizuális monitorok üzletágának alelnöke. – „Korszerű TC222L és TC242L monitorunkban a Samsung úttörő kijelzőtechnológiája az IGEL távoli automatizálási eszközei által nyújtott hatékonysággal, védelemmel és funkciókkal egészül ki, ezáltal egy bármely vállalati környezetben helytálló, költségtakarékos és univerzális megoldás jön létre.”

„Örömünkre szolgál, hogy a Samsung a piac legjobb szoftvermegoldás-szállítója mellett döntött” – közölte Erhard Behnke, az IGEL cégvezetője. – „A Samsung és az IGEL stratégiai partneri kapcsolata mindkét fél részére gyümölcsöző: a Samsung modernizált, univerzális vékony kliens-megoldást szállíthat az ügyfeleinek, az IGEL részére ugyanakkor komoly előnyt jelent, hogy az összefogás révén megjelenhet a vállalati szintű megjelenítők piacán. A vékony kliens szoftverek és a felügyeleti megoldások terén szerzett több évtizedes tapasztalatunk, ezenfelül a Samsung kijelzőtechnológiája mögött meghúzódó szakértelem egyesítésével biztonságos, költség- és energiatakarékos vékony kliens-megoldásokat tudunk kínálni.