A nappali dísze lehet a festményszerű LG Posé televízió

A nappali dísze lehet a festményszerű LG Posé televízió

Szövetborítás, kifinomult kifogástalan megjelenés, példátlan képi világ és integrált mesterséges intelligencia – az LG rendkívüli, Posé névre keresztelt televíziója nem véletlenül érdemelte ki a Föld legrangosabb dizájndíjait. A tervezők legfontosabb célkitűzése az volt, hogy a tévé megjelenése minél egyedibb legyen, és bármilyen helyiségben és térben dekorációs elemként is megállja a helyét. A forma és az anyaghasználat mellett a festőállványhoz hasonlító talp ad műalkotásra emlékeztető megjelenést a jellegzetes tévének, ami mindent összevetve akár a szoba centrumában is stílusosan elhelyezhető.

Megdöbbentő megjelenés

A már hazánkban is kapható LG Objet Collection Posé egy csúcskategóriás bútorra vagy műtárgyra emlékeztető, kivételes televízió, ami bármilyen környezet tetszetős tartozéka lehet. A tévét a bézs keret és a puha külső szövetborítás teszi igazán egyénivé, amellyel nem kizárólag a látványa, de a tapintása is kellemes. A lekerekített élek és lágy vonalak egyszerű, természetes hatású külsőt kölcsönöznek a szerkezetnek, ez a visszafogottság mindazonáltal a távirányító kialakításában is megjelenik.

Mutatós és praktikus megoldások

A tévé visszahajló hátoldala lehetőséget nyújt arra, hogy a terméket saját ízlésünknek megfelelően alakítjuk: könyveket, képeket, lemezeket vagy másfajta kisebb méretű perszonális tárgyakat helyezhetünk el rajta, akár egy polcon. Az ívelt hátoldalhoz rögzíthető kelléktartó és kábelrendező támogatásával mindazonáltal a vezetékek és másfajta tartozékok – példának okáért modem vagy a távirányító – is nehézség nélkül elhelyezhetők nélküle, hogy rontanának az eszköz megjelenésén. Ha mindazonáltal eltávolítanánk ezeket a kiegészítő elemeket, a vezetékek kivezethetők akár az eszköz talpán át is.

Akár egy festmény

A szokásos fali konzolra vagy asztalra tervezett tévékkel ellentétben a Posé karcsú, négylábú állványának betudhatóan hozzávetőlegesen bárhol elhelyezhető a lakóhelyben. Az ún. Gallery üzemmódban mindemellett a tévé rendkívüli vászonná válik, amelyen műalkotások vagy fényképek is megjeleníthetőek, ezáltal a felhasználók példa nélküli módon tehetik a lakóhelyük részévé kedvenc műveiket vagy az értékes családi pillanatokról készült fotókat.

A legfrissebb modern műszaki megoldások

Az eszköz nem kizárólag kívül, belül is csupa prémium megoldást nyújt: a 4K felbontású, valósághű képi világ a legmodernebb OLED technológiájú monitoron végtelen kontraszttal és élénk színekkel jelenik meg.

A speciális LG Objet Collection Posé már Magyarországon is megvásárolható az LG webshopjában, emellett nyitvatartási időben, előzetes időpontfoglalás után bárki részére költségmentesen megfigyelhető az LG IX. kerületi székházában felszerelt exkluzív, nemrégiben modernizált bemutatóteremben: https://www.lg.com/hu/bemutatoterem.