A modern BMW X2 M Mesh Edition

A modern BMW X2 M Mesh Edition

A modern BMW X2 M Mesh Edition debütálásával a prémium kompakt szegmens meghatározó Sports Activity Coupé (SAC) modellje az összes régebbinél egyedibb és mutatósabb testet ölt. Az M Sport X felszereltségi csomag alapjaira továbbgondolt különkiadás hamisítatlan stílusjegyekkel és exkluzív elemekkel célozza meg az aktív kikapcsolódást kedvelő fiatal és örök fiatal célcsoport képviselőit. Piaci bevezetés 2020 novemberében.

Összetéveszthetetlen megjelenés a magasfényű feketére fényezett, háromdimenziós hálómintázatú hűtőrács-párnak betudhatóan, amely a nagyteljesítményű versenyautókat idézi – amennyire az újdonság utasterében, küszöbtoldatain és kerékjárati ívein megtalálható Frozen Black-Brown metál árnyalat is.

A bajor prémiumgyártó már alapfelszereltségként elbűvölő matricákkal színezi a motorháztetőt, az első lökhárító két oldalát, továbbá az első és a hátsó ajtókat. Az élénk narancssárga matricák sportosan megnyerő stílusban harmonizálnak a modern BMW X2 M Mesh Edition exkluzivitásaként kikevert, új Brooklyn Grey metál karosszériafényezési árnyalattal és a Sapphire Black metál karosszériafényezési árnyalattal. Az Alpine White, Phytonic Blue metál és Sunset Orange metál karosszériafényezési árnyalatok tekintetében a matricák fekete színben pompáznak. A matricák a BMW partnerének kérésére természetesen elhagyhatók.

Új, aerodinamikailag tökéletesített BMW M keréktárcsák 19” és 20” méretben, a karosszériát díszítő matricákkal megegyező színezéssel.

A modern BMW X2 M Mesh Edition a nagysikerű Sports Activity Coupé (SAC) népszerű frontrészét viseli, cicoma mentes karosszériafelületekkel és rendhagyó „rosszidő-fényforrásokkal” kiegészített, LED-technológiás első fényszórókkal. A különkiadáshoz a külön választható extrafelszereltség részeként négy szegmens alapján dolgozó mátrix funkcióval ellátott távolsági fényszóróval szerelt, adaptív LED-technológiás fényszóró-pár is megrendelhető. Újdonság a külső visszapillantó-házakból kivetített X2 logó, amely az alapfelszereltségként kínált világítás csomag része.

BMW Individual magasfényű Shadow Line külső felszereltségi csomag kibővített tételekkel, például a hálómintázatú hűtőrács keretének magasfényű fekete árnyalatával, a csomagtérajtón elhelyezett márkaembléma magasfényű fekete gyűrűjével és a Black Chrome árnyalatú kipufogóvégekkel.

Alapfelszereltségként kéttónusú utastér, BMW M sportülések integrált fejtámlákkal, Mocha árnyalatú Dakota bőrkárpit és antracit-színű Alcantara-borítás. Az üléseket, a műszerfalat és a középkonzolt narancssárga színű kontraszt-varrás ékesíti. A szőnyegek narancssárga szegélyt és varrást, a küszöblécek mindazonáltal „Edition” feliratot viselnek.

Alumíniumból készült, hatszög-mintázatú, antracit-árnyalatú utastéri dekorbetétek, BMW Individual antracit-árnyalatú tetőkárpit, BMW M rozsdamentes acél pedálsor, BMW M lábtámasz, BMW M bőrözött sportkormány és exkluzív BMW M kulcstartó az alapfelszereltség részeként. A manuális váltóval szerelt különkiadások BMW M logóval ellátott váltókart kapnak.

A modern BMW X2 M Mesh Edition három eltérő dízelmotorral (110 kW / 150 lóerő és 170 kW / 231 lóerő közti teljesítménnyel), két eltérő benzinmotorral (100 kW / 136 lóerő és 131 kW / 178 lóerő maximális teljesítménnyel), azonfelül a BMW X2 xDrive25e (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 1,9 liter / 100 km; vegyített energiafogyasztás: 13,7 kWh / 100 km; vegyített károsanyag-kibocsátás: 43 gramm / km; az értékeket a legkorszerűbb gépjárműk menetteljesítményét vizsgáló EU-ciklus tesztkörének mérései alapján számolták ki) képében egy plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával válik elérhetővé. A hajtáslánc-technológia függvényében a bajor prémiumgyártó ügyfélköre elsőkerék-meghajtással és BMW xDrive okos összkerékhajtással, ezenfelül manuális váltóval és Steptronic automataváltóval is megrendelhetik a modellt.

ID6 kijelző- és járművezérlő koncepció, amely a gépjármű és a navigációs rendszer funkcióinak irányítására három különféle lehetőséget is nyújt: az iDrive vezérlőtárcsája mellett az érintés-érzékeny központi megjelenítő és – amennyiben a BMW Navigation is a felszereltség része – az élőbeszédet felismerő hangutasítás szintén rendelkezésre áll. Alapfelszereltségként kéz nélküli telefonálás a Bluetooth-kapcsolatnak betudhatóan és DAB tunerrel felszerelt audiorendszer.

A külön választható extrafelszereltség részeként megrendelhető BMW Navigation 8,8” képernyő-átmérőjű központi megjelenítőt, a BMW Navigation Plus ugyanakkor 10,25” képernyő-átmérőjű központi monitort és maradéktalanul digitális BMW Head-Up monitort nyújt.