A Hatvani Ipari Parkban épít új centrumot a Bosch

A Hatvani Ipari Parkban épít új centrumot a Bosch

A Hatvani Ipari Parkban tartott ünnepélyes alapkőletétellel elkezdődött a Bosch regionális logisztikai centerének építése. A találkozón dr. Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter, Török Zsombor, a NIPÜF Zrt. vezérigazgatója és Daniel Korioth, a magyarországi Bosch csoport vezetője volt ott. A 2018-ban nyíló center a Bosch közép-kelet-európai régiós logisztikai tevékenységeit fogja a legkorszerűbb tudományos feljesztések eredményei támogatásával hálózatba kapcsolni.

„A Bosch legkorszerűbb logisztikai központjára nemcsak magyar, hanem internacionális viszonylatban is példaértékű együttműködésként és beruházásként tekintünk. A hatvani center kiemelten kardinális mérföldkő a Bosch csoport különféle üzletágai közt megvalósuló csapatmunkában és a társaságunk közép-kelet-európai logisztikai tevékenységében szintén. Ezúton köszönöm a NIPÜF Nemzeti Ipari Park Üzemeltető és Fejlesztő Zrt. -vel zajló együttes munkát, tetejébe Hatvan település bizalmát és támogatását” – mondta Daniel Korioth, a magyarországi Bosch csoport vezetője.

A korszerű center a Bosch teljes körű technológiai víziójának és a hálózatba kapcsolt közeljövőért tett törekvéseinek egyik zászlóshajója is: a logisztikai központot a legkorszerűbb innovációinkkal erősítik meg, hogy a Bosch regionális logisztikai tevékenységének integrált és harmonikus üzemelését továbbfejleszthessék.

A regionális logisztikai centrum hivatalos átadására várhatóan 2018 második negyedévének végén kerül sor.