A Galaxy S22 Ultrával mutatkozik be Millie Bobby Brown inspiráló fejlődéstörténete

A Galaxy S22 Ultrával mutatkozik be Millie Bobby Brown inspiráló fejlődéstörténete

A Samsunggal együttes alkotással mutatkozik be íróként és rendezőként Millie Bobby Brown. A színésznő régi álma vált valóra, amikor a Galaxy S22 Ultrával elkészíthette első rövidfilmjét. Millie egy igazán önálló és felemelő történetet mesél el a kitartásról, a egyéni fejlődésről és az önismeretről, mindezt a Samsung korábbi legjobb kamerájával ellátott csúcsmobillal.

Az előzetes március 8-i megjelenését követően az egész film 2022. március 22-én mutatkozott be. Millie története speciális, de megjelennek benne olyan érzések, akárcsak az önképzavar, az önbizalomhiány vagy az ebből adódó szorongás, amelyekkel nagyon sok ember küzd meg nap mint nap.

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Millie a Galaxy csapat tagja és hogy megosztotta velünk a történetét és az érzéseit, amelyek sokak részére lehetnek ismerősek. Alig várjuk, hogy a szélesebb publikum is láthassa, mit tartogat Millie első rendezése a számukra – közölte Stephanie Choi, a Samsung MX (Mobile eXperience) üzletágának marketingvezetője. – Örülünk, hogy a Galaxy S22 Ultra MI alapú kamerájával segíthettünk megvalósítani az elképzeléseit. Reméljük, Millie más fiatalokat is arra inspirál ezt követően, hogy megosszák a történetüket és hallassák a hangjukat, ami az alkalmas szerkentyűkkel most könnyebb, mint valaha.”

„Régóta arra vágytam, hogy a rendezői székben ülhessek – mondta Millie Bobby Brown – Hálás vagyok a Samsungnak a lehetőségért, hogy valóra válthatom az álmomat. Felkértek, hogy vállaljam ezt a kihívást, és valósítsam meg az elképzeléseimet. A Galaxy S22 Ultra használata igencsak izgalmas volt, a videó minősége és a rögzítési választások tárháza is megkönnyítette a dolgomat. Ez a rövidfilm egy mélyen magán történetet mesél el, de egyben üzenetet is küld a többi fiatal lánynak. Remélem, ez a történet arra bátorítja ezt követően őket, hogy kifejezzék a gondolataikat és megvalósítsák az álmaikat.”

Millie minden videót a Samsung valaha volt legnagyobb pixelérzékelőjű okostelefonjával, a Galaxy S22 Ultrával csinálta. A gépezet kameralencséi több fényt és adatot rögzítenek, mindent összevetve a felvételek legapróbb részleteit is folyamatosan megragadják. A Galaxy S22 Ultra modernizált Super Clear Glass lencséjével a film elején láthatókhoz hasonló, gyengébb fényviszonyok mellett hozott létre felvételek is letisztultak, élesek, és csillogásmentesek. A felhasználók a kreativitásukat szabadjára engedve rendkívüli felvételeket konstruálhatnak.